Meny

Kummelnäs / Vassviksvägen 8C

Mysigt attefallshus med naturnära läge och stor uteplats mot Sågsjön!

Detta mysiga attefallshus är en perfekt reträttplats för den som söker ro och närhet till naturen. Med en boyta på 20 kvm + sovloft är huset kompakt men välplanerat och har allt som behövs för en bekväm vistelse. Bostaden är byggd med en charmig stil som ger en känsla av hemtrevnad och avkoppling.

Interiören är ljus och inbjudande och den praktiska inredningen gör att varje kvadratmeter utnyttjas optimalt. Här rymmer ett vardagsrum med kök samt ett rymligt badrum och ett sovloft. Köket är utrustat med moderna vitvaror, god förvaring och allt som behövs för att laga god mat. I allrummet finns plats för soffa, skrivbord och tv-bänk, vilket gör det till en perfekt plats för avkoppling och underhållning.

På utsidan av huset finns en trevlig uteplats där man kan njuta av en morgonkaffe i soluppgången över vackra Sågsjön eller en grillmiddag på kvällen. Uteplatsen är omgiven av grönska och träd i en fridfull atmosfär. En kort promenad bort finns både sjö och hav samt Rensättra naturreservat. Här finns badplats, vandringsleder och bäckar för den som vill uppleva naturen på nära håll.

Sammanfattningsvis är detta attefallshus en perfekt plats för den som vill koppla av och njuta av naturen i lugn och ro. Med en kompakt men välplanerad interiör i en modern stil är detta hus en riktig pärla. Varmt välkommen!

Pris
1 595 000 kr Högstbjudande
Adress
Vassviksvägen 8C
Yta
20 kvm
Rum
1 rok
Avgift
1 286 kr/månad
Pris: 1 595 000 kr
Högstbjudande

Visningar

 • Söndag 11/06 kl 12:00 - 12:30Bokad visning - Anmäl er via att kontakta mäklaren.
  • Uteplats
   Uteplats Beskrivning
   Uteplats Till lägenheten hör en generös och mysig uteplats som vetter mot Sågsjön. Här är det lätt att njuta av sitt morgonkaffe eller en grillkväll på sommarhalvåret.
  • Fakta
   Tillträde
   Enligt överenskommelse
   Objektstyp
   Lägenhet
   Lgh.nmr
   6
   Adress
   Vassviksvägen 8C
   Postnummer
   132 39
   Postort
   Saltsjö-Boo
   Distrikt
   Saltsjö-Boo
   Område
   Kummelnäs
   Boarea
   20 kvm
   Boarea enligt
   Bostadsrättsföreningen
   Antal rum
   1
   Antal sovrum
   1
   Andelstal
   3,0249%
   Pantsättning
   Är pantsatt
   Andel av BRF nettoskuldsättning
   378 821 kr
   Kommentar till andel av BRF nettoskuldsättning
   Nettoskuldsättningen är baserad på årsredovisningen från 2021.
  • Föreningen
   Namn
   Brf Vassviksvägen
   Bildades
   2018
   Byggår
   2018
   Juridisk person
   Nej
   Markägare
   Föreningen äger marken

   Allmän information

   Föreningen består av 12 hushåll.

   Värme- och ventilationsanläggning

   Attefallshuset värms upp med vattenburen golvvärme via elpanna från Nibe. Bostadsrättsinnehavaren betalar själv för kostnaden av uppvärmning.

   Parkering

   Till lägenheten hör en parkeringsplats strax nedanför bostaden och denna ingår i månadsavgiften.

  • Kostnader
   Månadsavgift
   1 286 kr/månad
   Beskrivning mån.avg.

   Utöver månadsavgiften betalar bostadsinnehavaren för förbrukad hushållsel, uppvärmning, försäkring och vattenförbrukning.

   Hushållsel
   1 467 kr/månad
   Hemförsäkring
   83 kr/månad
   Bostadsrättstillägg
   75 kr/månad
   Vatten
   130 kr/månad
   Summa driftskostnader
   1 755 kr/månad

   Driftkostnaderna är baserade på säljarens faktiska genomsnittskostnader de senaste tolv månaderna. Kostnaden för uppvärmning ingår i posten 'hushållsel' under driftkostnaderna.

   Överlåtelseavgift
   1313 betalas av Säljare
   Pantsättningsavgift
   525 kr

   Levnadskostnader

   Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

  • Energideklaration
   Status
   Energideklaration ej utförd
  • Allmänt

   Undersökningsplikt: Köparens undersökning av bostadsrätten möjliggörs i regel genom att en visning av bostaden genomförs. Om köparen före sitt köp har genomfört en undersökning, får köparen inte i efterhand såsom fel åberopa vad som borde ha märkts vid undersökningen. Om köparen uppmärksammar något vid sin undersökning, och inte själv kan dra någon slutsats av detta, måste köparen gå vidare; t.ex. genom att anlita en sakkunnig, för att fullgöra sin undersökningsplikt. Annorlunda beskrivet kan köparen inte i efterhand åberopa något som ett fel, om det kan konstateras att omständigheten hade upptäckts om en sådan undersökning som varit påkallad hade genomförts. Köparen bör också tänka på att säljaren inte ansvarar för fel eller brister som köparen borde ha räknat med eller borde förväntat sig. Skulle t.ex. ett fel uppstå på någon av lägenhetens vitvaror kan det vara något köparen bort räkna med, med hänsyn till dess ålder och beräknade livslängd. Köparens skyldighet att undersöka omfattar inte enbart bostadsrätten utan även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör granskas, t.ex. om föreningen ska genomföra större renoveringar, höja sina avgifter eller liknande. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför ingå i köparens undersökning, liksom genomgång av stadgarna och senaste årsredovisningen.

   Budgivning: MH Mäklarservice AB tillämpar öppen budgivning. En öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till fastighetsmäklaren som är ansvarig för försäljningen och som löpande redovisar det senaste budet till säljaren och till övriga budgivare. Senast på tillträdesdagen överlämnas budgivningslistan till köpare och säljare med namn, telefonnummer, bud samt datum och klockslag.

   Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas eller ej.

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Mäklarservice Tulling

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!