Meny

G:a Tullingeberg / Tullingebergsvägen 27

Ljus och mycket bra planerad 3:a i mycket gott skick.

Nyrenoverad och optimalt planerad 3:a med ypperligt läge på G:a Tullingeberg. Omgående tillträde eller enligt överenskommelse. Lägenheten är renoverad av försäkringsbolaget efter en brand 2021. Nytt kök, nya vitvaror, nymålade väggar och tak samt nytt parkettgolv i köket.

Anmäl dig till visning på mäklarens hemsida. Välkommen!

Pris
2 195 000 kr Högstbjudande
Adress
Tullingebergsvägen 27
Yta
75 kvm
Rum
3 rok
Trappor
3 av 3
Avgift
4 321 kr/månad (värme, vatten och kabel-TV)
Pris: 2 195 000 kr
Högstbjudande
 • Ansvarig mäklare

  Assisterande mäklare

  • Rumsbeskrivning
   • Ljus och rymlig hall med klinkergolv Här finns plats för avhängning och ett par garderober för förvaring samt plats för mindre hallmöbel.

   • Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng samt sängmöbler. Här finns även garderober längst långväggen med spegeldörrar. På golvet ligger det parkettgolv.

   • Ytterligare ett ljust och trevligt sovrum med parkettgolv.

   • Mycket stort och lättmöblerat vardagsrum med stora och många fönster samt utgång till stor balkong i soligt sydvästläge. Parkettgolv från byggåret.

   • Helt nytt kök med nya oanvända vitvaror från från 2022. Här finner du en ljus och trevlig matplats med plats för fyra till fem personer. Nytt fräscht parkettgolv från 2022. Vitavror: Spis med häll, ugn, kombinerad kyl/frys samt fläkt. Allt från 2022.

   • Ljust helkaklat badrum med klinker på golvet. . Här finns dusch med duschväggar, toalett, tvättställ, badrumsskåp samt plats för tvättmaskin. Badrummet är renoverat, dock äldre (ålder okänt).

   Övrigt: Lägenheten har i stort sett totalrenoverats sista halvåret då lägenheten utsattes för en brand 2021. Försäkringsbolaget har åtgärdat och renoverat lägenheten. Nytt kök med nya vitvaror samt nytt parkettgolv. Alla väggar och tak i lägenheten är spacklade och nymålade. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

  • Fakta
   Tillträde
   Snarast eller enligt överenskommelse
   Objektstyp
   Lägenhet
   Lgh.nmr
   42
   Lgh.nmr. LM
   1301
   Adress
   Tullingebergsvägen 27
   Postnummer
   146 45
   Postort
   Tullinge
   Distrikt
   Tullinge
   Område
   G:a Tullingeberg
   Boarea
   75 kvm
   Boarea enligt
   Bostadsrättsföreningen
   Boareabeskrivning
   Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
   Antal rum
   3
   Antal sovrum
   2
   Hiss
   Nej
   Trappor
   3 av 3
   Andelstal
   0,46484
   Andelstal insats
   0,46484
   Andelstal avgift
   Uppgiften saknas i föreningens register
   Pantsättning
   Är pantsatt
  • Föreningen
   Namn
   HSB Brf daggkåpan
   Bildades
   1962
   Byggår
   1965
   Juridisk person
   Nej
   Inre rep.fond
   Reparationsfond: Inre reparationsfond saknas
   Markägare
   Föreningen äger marken

   Allmän information

   HSB Brf Daggkåpan är en äkta bostadsrättsförening som har som ändamål att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter för permanent boende och främja medlemmarnas ekonomiska intresse. I föreningen finns 214 brf lägenheter om 16 307 kvm, 3 st hyreslägenheter om 100 kvm, 30 st lokaler om 490 kvm. Det finns 77 garageplatser och 108 parkeringsplatser. Fördelning av lägenheter är 43 st 4:or 76 st 3:or, 36 st 2,5:or, 56st 2:or och 3 st 1:or.

   Värme- och ventilationsanläggning

   Värme - Bergvärme Ventilation - Mekanisk frånluft

   Renoveringar

   Föreningen historik: Föreningen installerade bergvärme mellan åren 2011 -2012 och har varit i drift sedan 2012. Anledningen till installationen är att säkra framtida driftskostnader. Eller som föreningen uttrycker sig "pengarna ger högre avkastning i berget än på banken".

   Andra renoveringar som gjorts: Fasader har renoverats, balkonger förstorats, de flesta fönstren är bytta (2003-2005). renovering av värme. Under 2015 har föreningen renoverat P-däcket bakom hus nr 46-54. Mer info finns på www.hsb.se, föreningen Daggkåpan

   Planerade renoveringar

   Plan finns för underhåll och kommande renoveringar, se föreningens årsredovisning.

   Övriga utrymmen

   I föreningen finns bl a bastu, ett mindre gym, vävstuga, cykelförråd, festlokal, källarförråd, samlingslokal och ett flertal fräscha tvättstugor, bl a grovtvättstuga. Tvättstugorna och bastu ligger i huset. Port 33 - 35.

   TV/Internet

   TV - Comhem (basutbudet ingår i avgiften) Bredband - Fiber från Telenor (kostnad tillkommer)

   Parkering

   77 garageplatser och 108 parkeringsplatser. Garage går att hyra. Till garaget är det separat kö. P-plats med eluttag går att hyra.Till p-platsen är det separat kö. 77 garageplatser och 108 parkeringsplatser. Kostnader för parkering varierar beroende på plats, el etc. Kostnad per månad: Från 150 kr/mån för p-plats till ca 490 kr/mån för garageplats. MC bur: 166 kr/mån

  • Kostnader
   Månadsavgift
   4 321 kr/månad (värme, vatten och kabel-TV)
   Beskrivning mån.avg.

   Värme, vatten och basutbudet för Comhem tv-kanaler.

   Avgiftsändringar

   Inga kända avgiftshöjningar

   Hushållsel
   400 kr/månad
   Hemförsäkring
   250 kr/månad
   Summa driftskostnader
   650 kr/månad

   Driftkostnaden avser hushållsel och hemförsäkring. Kostnaden är individuell och kan bl a påverkas av antal personer i hushållet samt olika levnadsvanor.

   Personer i hushållet
   1
   Överlåtelseavgift
   1208 betalas av Köpare
   Pantsättningsavgift
   483 kr

   Levnadskostnader

   Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

  • Energideklaration
   Utfördes
   Torsdag 2 apr 2020
   Status
   Energideklaration är utförd
   Energiklass
   C
  • Närområde

   Område

   Området är mycket populärt och föreningen mycket god. Tullingeberg byggdes mellan 1956-1965. Brf Konvaljen uppfördes mellan åren 1959-1961 och förvaltas av HSB Södertörn. På Tullingeberg finns ett mindre men viktigt centrum med mataffär (Handlaren), pizzeria (TB:s), Frisör (Annies salong) och fastighetsmäklare (MH Mäklarservice AB).

   Kommunikationer

   Bussar till pendeltåg, Tumba C, Huddinge C och Karolinska universitetssjukhuset finns på Tullingebergsvägen. Att promenera till Tullinge station tar ca 10 minuter. Du kan även gå och cykla till Karolinska universitetssjukhuset. En promenad till KI tar ca 20-30 minuter i normal takt.

   Att ta sig till Stockholm C eller Södertälje C med pendeltåg tar ca 20 minuter.

  • Dokument & Länkar
  • Allmänt

   Undersökningsplikt: Köparens undersökning av bostadsrätten möjliggörs i regel genom att en visning av bostaden genomförs. Om köparen före sitt köp har genomfört en undersökning, får köparen inte i efterhand såsom fel åberopa vad som borde ha märkts vid undersökningen. Om köparen uppmärksammar något vid sin undersökning, och inte själv kan dra någon slutsats av detta, måste köparen gå vidare; t.ex. genom att anlita en sakkunnig, för att fullgöra sin undersökningsplikt. Annorlunda beskrivet kan köparen inte i efterhand åberopa något som ett fel, om det kan konstateras att omständigheten hade upptäckts om en sådan undersökning som varit påkallad hade genomförts. Köparen bör också tänka på att säljaren inte ansvarar för fel eller brister som köparen borde ha räknat med eller borde förväntat sig. Skulle t.ex. ett fel uppstå på någon av lägenhetens vitvaror kan det vara något köparen bort räkna med, med hänsyn till dess ålder och beräknade livslängd. Köparens skyldighet att undersöka omfattar inte enbart bostadsrätten utan även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör granskas, t.ex. om föreningen ska genomföra större renoveringar, höja sina avgifter eller liknande. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför ingå i köparens undersökning, liksom genomgång av stadgarna och senaste årsredovisningen.

   Budgivning: MH Mäklarservice AB tillämpar öppen budgivning. En öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till fastighetsmäklaren som är ansvarig för försäljningen och som löpande redovisar det senaste budet till säljaren och till övriga budgivare. Senast på tillträdesdagen överlämnas budgivningslistan till köpare och säljare med namn, telefonnummer, bud samt datum och klockslag.

   Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas eller ej.

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Mäklarservice Tulling

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!