Meny

G:a Tullingeberg / Tullingebergsvägen 22

Slutpris: 2 500 000 Kr.

Totalrenoverad 3:a i bästa skick! Har du tröttnat på att renovera eller har du tummen mitt i handen? Välkommen till en av de bäst planerade treorna på Tullingeberg och dessutom i fantastiskt fint skick. Lägenheten har genomgått en större renovering mellan 2021-2022. Nytt fräscht kök med moderna vitvaror, nya golv och innerdörrar, nymålade väggar och tak och ett fint renoverat badrum med kakel och klinker (badrum renoverat av tidigare ägare). Här kan du bara ställa in möblerna och bo. Välkommen hem till Tullingebergsvägen 22.

Pris
2 495 000 kr Utgångspris
Adress
Tullingebergsvägen 22
Yta
77 kvm
Rum
3 rok
Trappor
2 av 3
Avgift
4 638 kr/månad (värme, vatten och kabel-TV)
Pris: 2 495 000 kr
Utgångspris

Budgivning

2 500 000 kr
(Högsta bud)
Visa budhistorik (3 )
Budgivare Datum Status Bud
2 tor 2 mar 18:10 Aktiv 2 500 000 kr
1 tor 2 mar 16:34 Aktiv 2 495 000 kr
# Bud
2 2 500 000 kr
1 2 495 000 kr
  • Rumsbeskrivning
   • Ljus och rymlig hall med nytt fräsch parkettgolv. Här finns plats för avhängning av ytterkläder. För mer förvaring finns en praktisk skjutgarderob med spegelglas.

   • Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng samt sängmöbler. Här finns gott om platsbyggda garderober med inredning längst långväggen.

   • Ytterligare ett fräscht sovrum/arbetsrum med parkettgolv.

   • Mycket stort och lättmöblerat vardagsrum med stora och många fönster samt utgång till väl tilltagen balkong i soligt sydvästläge. I vardagsrummet ligger samma parkettgolv som resten av lägenheten.

   • Nyrenoverat och mycket fint kök med gott om förvaring och massor med arbetsytor. Allt är varsamt renoverat 2022. Exklusivt för denna planlösning är den stora matplatsen. Här finns plats för sex till 10 personer. Moderna och fräscha vitvaror från 2021/2022. Rostfri kyl i fullhöjd från Miele samt rostfri frys i fullhöjd, även den från Miele. Ytterligare finner du en induktionshäll, diskmaskin, spisfläkt och inbyggd varmluftsugn samt mikro.

   • Snyggt renoverat badrum med kaklade väggar och klinker på golv med golvvärme. Här finns en duschhörna, toalett, tvättställ, badrumsskåp och handdukstork. Badrummet renoverades 20???. Dokumentation från badrumsrenoveringen finns hos förvaltaren. Vi hoppas på att få uppgifter om årtal.

   • Övrigt: Hela lägenheten totalrenoverades 2022 förutom badrummet som renoverades av den tidigare ägaren. Årtal okänt än så länge på badrumsrenoveringen. Samtliga väggar och tak är spacklade & målade. Alla foder och socklar är nya samt alla innerdörrar är bytta. Även el, elcentral och säkerhetsdörr är bytt. En lägenhet för finsmakaren alltså! Välkommen hem till Tullingebergsvägen 22!

  • Fakta
   Objektstyp
   Lägenhet
   Lgh.nmr
   94
   Lgh.nmr. LM
   1202
   Adress
   Tullingebergsvägen 22
   Postnummer
   146 45
   Postort
   Tullinge
   Distrikt
   Tullinge
   Område
   G:a Tullingeberg
   Boarea
   77 kvm
   Boarea enligt
   Bostadsrättsföreningen
   Boareabeskrivning
   Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
   Antal rum
   3
   Antal sovrum
   2
   Hiss
   Nej
   Trappor
   2 av 3
   Andelstal
   Uppgiften saknas i föreningens register
   Andelstal insats
   0,47529
   Andelstal avgift
   0,47529
   Pantsättning
   Är pantsatt
   Andel av BRF nettoskuldsättning
   126 284 kr
  • Föreningen
   Namn
   HSB Brf daggkåpan
   Bildades
   1962
   Byggår
   1965
   Juridisk person
   Nej
   Inre rep.fond
   Reparationsfond: Inre reparationsfond saknas
   Markägare
   Föreningen äger marken

   Allmän information

   HSB Brf Daggkåpan är en äkta bostadsrättsförening som har som ändamål att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter för permanent boende och främja medlemmarnas ekonomiska intresse. I föreningen finns 214 brf lägenheter om 16 307 kvm, 3 st hyreslägenheter om 100 kvm, 30 st lokaler om 490 kvm. Det finns 77 garageplatser och 108 parkeringsplatser. Fördelning av lägenheter är 43 st 4:or 76 st 3:or, 36 st 2,5:or, 56st 2:or och 3 st 1:or.

   Årsredovisningen 2021: Räntebärande skulder 32 022 045 kr - 1 458 176 kr (Amortering enligt föreningen 2022) Räntebärande tillgångar 0 kr Likvida medel 3 738 530 kr + 255 420 kr Nettoskuld BRF 26 569 919 kr

   Värme- och ventilationsanläggning

   Bergvärme/Fjärrvärme

   Renoveringar

   Föreningen historik: Föreningen installerade bergvärme mellan åren 2011 -2012 och har varit i drift sedan 2012. Anledningen till installationen är att säkra framtida driftskostnader. Eller som föreningen uttrycker sig "pengarna ger högre avkastning i berget än på banken".

   Andra renoveringar som gjorts: Fasader har renoverats, balkonger förstorats, de flesta fönstren är bytta (2003-2005). renovering av värme. Under 2015 har föreningen renoverat P-däcket bakom hus nr 46-54. Mer info finns på www.hsb.se, föreningen Daggkåpan

   Planerade renoveringar

   Plan finns för underhåll och kommande renoveringar, se föreningens årsredovisning.

   Övriga utrymmen

   I föreningen finns bl a bastu, ett mindre gym, vävstuga, cykelförråd, festlokal, källarförråd, samlingslokal och ett flertal fräscha tvättstugor, bl a grovtvättstuga. Tvättstugorna och bastu ligger i huset. Port 33 - 35.

   TV/Internet

   Fiber från Telenor (Bredbandsbolaget) och Comhem finns indraget i lägenheten. Betalas separat av lägenhetsinnehavaren. Basutbudet för TV kanaler (Comhem) ingår i månadsavgiften.

   Parkering

   77 garageplatser och 108 parkeringsplatser. Garage går att hyra. Till garaget är det separat kö. P-plats med eluttag går att hyra.Till p-platsen är det separat kö. 77 garageplatser och 108 parkeringsplatser. Kostnader för parkering varierar beroende på plats, el etc. Kostnad per månad: Från 150 kr/mån för p-plats till ca 490 kr/mån för garageplats. MC bur: 166 kr/mån Föreningen har laddstolpar för elbilar.

  • Kostnader
   Månadsavgift
   4 638 kr/månad (värme, vatten och kabel-TV)
   Beskrivning mån.avg.

   Värme, vatten och basutbudet för Comhem tv-kanaler.

   Avgiftsändringar

   Inga kända avgiftshöjningar

   Hushållsel
   500 kr/månad
   Hemförsäkring
   250 kr/månad
   Summa driftskostnader
   750 kr/månad
   Personer i hushållet
   1
   Överlåtelseavgift
   1313 betalas av Köpare
   Pantsättningsavgift
   525 kr

   Levnadskostnader

   Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

  • Energideklaration
   Utfördes
   Torsdag 2 apr 2020
   Energiprestanda
   59 kWh/m2
   Status
   Energideklaration är utförd
   Energiklass
   C
  • Närområde

   Område

   Området är mycket populärt och föreningen mycket god. Tullingeberg byggdes mellan 1956-1965. Brf Konvaljen uppfördes mellan åren 1959-1961 och förvaltas av HSB Södertörn. På Tullingeberg finns ett mindre men viktigt centrum med mataffär (Handlaren), pizzeria (TB:s), Frisör (Annies salong) och fastighetsmäklare (MH Mäklarservice AB).

   Kommunikationer

   Bussar till pendeltåg, Tumba C, Huddinge C och Karolinska universitetssjukhuset finns på Tullingebergsvägen. Att promenera till Tullinge station tar ca 10 minuter. Du kan även gå och cykla till Karolinska universitetssjukhuset. En promenad till KI tar ca 20-30 minuter i normal takt.

   Att ta sig till Stockholm C eller Södertälje C med pendeltåg tar ca 20 minuter.

  • Dokument & Länkar
  • Allmänt

   Ovanstående uppgifter om fastigheten/bostadsrätten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är hämtade från fastighetsregistret, bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Budgivning: MH Mäklarservice AB tillämpar öppen budgivning. En öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till fastighetsmäklaren som är ansvarig för försäljningen och som löpande redovisar det senaste budet till säljaren och till övriga budgivare. Senast på tillträdesdagen överlämnas budgivningslistan till köpare och säljare med namn, telefonnummer, bud samt datum och klockslag.

   Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas eller ej.

   Undersökningsplikt: Köparens undersökning av bostadsrätten möjliggörs i regel genom att en visning av bostaden genomförs. Om köparen före sitt köp har genomfört en undersökning, får köparen inte i efterhand såsom fel åberopa vad som borde ha märkts vid undersökningen. Om köparen uppmärksammar något vid sin undersökning, och inte själv kan dra någon slutsats av detta, måste köparen gå vidare; t.ex. genom att anlita en sakkunnig, för att fullgöra sin undersökningsplikt. Annorlunda beskrivet kan köparen inte i efterhand åberopa något som ett fel, om det kan konstateras att omständigheten hade upptäckts om en sådan undersökning som varit påkallad hade genomförts. Köparen bör också tänka på att säljaren inte ansvarar för fel eller brister som köparen borde ha räknat med eller borde förväntat sig. Skulle t.ex. ett fel uppstå på någon av lägenhetens vitvaror kan det vara något köparen bort räkna med, med hänsyn till dess ålder och beräknade livslängd. Köparens skyldighet att undersöka omfattar inte enbart bostadsrätten utan även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör granskas, t.ex. om föreningen ska genomföra större renoveringar, höja sina avgifter eller liknande. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför ingå i köparens undersökning, liksom genomgång av stadgarna och senaste årsredovisningen.

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Mäklarservice Tulling

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!