Meny

G:a Tullingeberg / Tullingebergsvägen 18

Stor och välplanerad 3:a i mycket bra förening

Välkommen till Tullingebergsvägen 18 och denna välplanerade trea med två separata ingångar. Här bor du i ett barnvänligt och omtyckt område med låghusbebyggelse. Bussar, dagis skolor och affärer finns i området. Stambytt HSB förening med mycket god ekonomi. Bredband ingår i avgiften. Insynsskyddad balkong med soligt läge i söder.

Vänligen Michael Hultqvist Fastighetsmäklare

Pris
1 950 000 kr Högstbjudande
Adress
Tullingebergsvägen 18
Yta
75 kvm
Rum
3 rok
Trappor
1 av 3
Avgift
4 509 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV, Internet och bostadsrättstillägg)
Pris: 1 950 000 kr
Högstbjudande
 • Solnedgång över Månstorpsvägen

  • Rumsbeskrivning

   I denna stora och välplanerade 3:a har du chansen att skapa just ditt hem. Lägenheten har två entréer med två moderna säkerhetsdörrar, två hallar med möjlighet för avhängning av ytterkläder. Lägenheten är välhållen men av äldre karaktär och kan behöva en modernisering i form av målning, golv etc, men det är samtidigt en bostad som kan utvecklas till något alldeles unikt.

   Köket är renoverat med moderna skåp och maskiner från renoveringsåret 2013. I lägenheten finns två rejäla sovrum samt ett trivsamt och luftigt vardagsrum med gott om plats för soffa och matgrupp. Härifrån tar du dig vidare till balkongen som ligger med soligt söderläge.

   Vidare finns här helkaklat och funktionellt badrum med duschhörna, tvättmaskin, spegelskåp med belysning och handdukstork samt en ljus och funktionell gästtoalett i den andra delen av lägenheten. Perfekt om du har tonårsbarn. Badrummen renoverades av föreningen i o m stambytet 2002-2004.

   HSB Brf Konvaljen är en gammal och välskött förening med mycket god ekonomi och ständigt fokus på förbättringsåtgärder som bland annat tillhandahåller tvättstuga, övernattningslägenhet och bastu. I månadsavgiften om 4 166 kronor ingår värme, vatten, tv och fiberbredband. På G:a Tullingeberg omges du både av rogivande grönska och andra fastigheter. För att kunna nyttja skola, förskola och matbutik behöver du bara promenera några minuter.

   Tycker du inte om att springa i trappor är detta ett gyllene tillfälle. Lägenheten ligger endast en halv trappa upp från entréplan. Välkommen till Tullingebergsvägen 18.

  • Fakta
   Tillträde
   Enligt överenskommelse
   Objektstyp
   Lägenhet
   Lgh.nmr
   240
   Lgh.nmr. LM
   1001
   Adress
   Tullingebergsvägen 18
   Postnummer
   146 45
   Postort
   Tullinge
   Distrikt
   Tullinge
   Område
   G:a Tullingeberg
   Boarea
   75 kvm
   Boarea enligt
   Bostadsrättsföreningen
   Boareabeskrivning
   Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
   Antal rum
   3
   Antal sovrum
   2
   Hiss
   Nej
   Trappor
   1 av 3
   Andelstal
   0,45704
   Andelstal avgift
   0,45704
   Pantsättning
   Är pantsatt
   Andel av BRF nettoskuldsättning
   101 369 kr
  • Föreningen
   Namn
   HSB brf Konvaljen
   Bildades
   1959
   Byggår
   1961
   Juridisk person
   Nej
   Inre rep.fond
   Reparationsfond: Inre reparationsfond saknas
   Markägare
   Föreningen äger marken

   Allmän information

   Föreningen äger fastigheterna Tullinge 19:350, 19:353, 19:354 och 19:357 i Botkyrka kommun. Föreningen uppfördes mellan åren 1959-1961. Föreningen är en mycket välmående bostadsrättsförening med låg belåning och låga avgifter samt välskötta flerbostadshus. Föreningen består av 269 lägenheter med en en totalyta om 15 821 kvm. Ytterligare finns 12 lokaler, 174 p-platser varav 30 st med laddstolpe. Det finns även 27 garageplatser.

   Årsredovisningen 2022. Räntebärande skulder 28 714 622 kr Kassa och bank 6 534 734 kr Nettoskuld 22 179 888 kr

   Värme- och ventilationsanläggning

   Fjärrvärme - Självdrag.

   Renoveringar

   Föreningens större renoveringar under åren: 2002-2004: Stambyte och renovering av samtliga badrum 2011: Byte av samtliga fönster 2017: Målning och tillskruvning av plåttaken 2017: Målning av miljöstugor

   Planerade renoveringar

   Planerade renoveringar: 2027: Planeras byte av fasadputs

   Övriga utrymmen

   I föreningen finns snickarlokal, gästlägenhet, pingisrum, samlingslokal samt bastu för bokning.

   TV/Internet

   Basutbud för TV ingår (Comhem) Fiber från Alltele ingår i avgiften.

   Parkering

   Till parkeringsplats och garage är det separat kö. Kötiden kan variera. Kontakta HSB Södertörn för mer info om P-platser. 08 608 68 00.

  • Kostnader
   Månadsavgift
   4 509 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV, Internet och bostadsrättstillägg)
   Kommentar till avgiften

   I föreningens års/månadsavgift ingår värme, vatten, fiberuppkoppling samt basutbudet för TV kanaler. Fiber från AllTele upp till 1000/mbs.

   Hushållsel
   400 kr/månad
   Hemförsäkring
   250 kr/månad
   Summa driftskostnader
   650 kr/månad

   Driftkostnaden avser hushållsel och hemförsäkring. Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet samt avtal med leverantör och levnadssätt.

   Överlåtelseavgift
   1432 betalas av Köpare
   Pantsättningsavgift
   573 kr

   Levnadskostnader

   Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

  • Energideklaration
   Utfördes
   Torsdag 31 okt 2019
   Status
   Energideklaration är utförd
   Energiklass
   E
  • Närområde

   Område

   Området är mycket populärt och föreningen mycket god. Tullingeberg byggdes mellan 1956-1965. Brf Konvaljen uppfördes mellan åren 1959-1961 och förvaltas av HSB Södertörn. På Tullingeberg finns ett mindre men viktigt centrum med mataffär (Handlaren), pizzeria (TB:s), Frisör (Annies salong) och fastighetsmäklare (MH Mäklarservice AB).

   Bussar till pendeltåg, Tumba C, Huddinge C och Karolinska universitetssjukhuset finns på Tullingebergsvägen. Att promenera till Tullinge station tar ca 10 minuter. Du kan även gå och cykla till Karolinska universitetssjukhuset. En promenad till KI tar ca 20-30 minuter i normal takt.

   Att ta sig till Stockholm C eller Södertälje C med pendeltåg tar ca 20 minuter.

   I Tullinge finns mycket att göra. För den idrottsintreserade finns Brantbrinks IP. Här finner du två fotbollsplaner, 1 gräsplan och en konstgräsplan. Här finns även ishockeyhall, tennishall och massor av löpar -och terrängspår för långa promenader och löprundor. Från Brantbrink kan du ta dig till vackra Lida friluftsgård. Här finner du ett mycket uppskattad och trevligt värdshus med väldigt god mat och fikabröd och inte minst personal. Gillar du att spela golf så hittar du Rikstens GK inte långt härifrån.

   Vill du veta mer så fråga gärna din mäklare. Han har bott här hela sitt liv och kan alla smultronställen i område

  • Dokument & Länkar
  • Allmänt

   Budgivning: MH Mäklarservice AB tillämpar öppen budgivning. En öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till fastighetsmäklaren som är ansvarig för försäljningen och som löpande redovisar det senaste budet till säljaren och till övriga budgivare. Senast på tillträdesdagen överlämnas budgivningslistan till köpare och säljare med namn, telefonnummer, bud samt datum och klockslag.

   Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas eller ej.

   Undersökningsplikt: Köparens undersökning av bostadsrätten möjliggörs i regel genom att en visning av bostaden genomförs. Om köparen före sitt köp har genomfört en undersökning, får köparen inte i efterhand såsom fel åberopa vad som borde ha märkts vid undersökningen. Om köparen uppmärksammar något vid sin undersökning, och inte själv kan dra någon slutsats av detta, måste köparen gå vidare; t.ex. genom att anlita en sakkunnig, för att fullgöra sin undersökningsplikt. Annorlunda beskrivet kan köparen inte i efterhand åberopa något som ett fel, om det kan konstateras att omständigheten hade upptäckts om en sådan undersökning som varit påkallad hade genomförts. Köparen bör också tänka på att säljaren inte ansvarar för fel eller brister som köparen borde ha räknat med eller borde förväntat sig. Skulle t.ex. ett fel uppstå på någon av lägenhetens vitvaror kan det vara något köparen bort räkna med, med hänsyn till dess ålder och beräknade livslängd. Köparens skyldighet att undersöka omfattar inte enbart bostadsrätten utan även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör granskas, t.ex. om föreningen ska genomföra större renoveringar, höja sina avgifter eller liknande. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför ingå i köparens undersökning, liksom genomgång av stadgarna och senaste årsredovisningen.

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Mäklarservice Tulling

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!