Meny

G:a Tullingeberg / Tullingebergsvägen 12D

Unik 2:a med stilrena ytskikt och generös uteplats!

Sällsynt och fint renoverad tvåa med generös uteplats och öppen planlösning! Välkommen till Tullingebergsvägen 12D och denna trevliga lägenhet på en populär och lugn adress. En perfekt lägenhet för dig som önskar flytta in utan att behöva göra något annat än att ställa in dina favoritmöbler. Superläge i Tullinge med närhet till allt som önskas - kommunikationer, förskolor, grundskola och natur.

Lägenheten är i ett fint skick med ett modernt och fullt utrustat kök, ett stambytt badrum samt renoverade ytskikt. Ett av lägenhetens guldkorn är den stora uteplatsen i lugnt och skyddat läge. Här är man som boende omgiven av grönska och kan utnyttja både gräsytor och altandäck. Det finns även gott om utrymme för loungemöbler, grill och plantering.

Föreningen heter HSB Brf Violen och är en stabil sådan med god ekonomi. Föreningen har många tunga renoveringar bakom sig så som stambyte, fönsterrenovering, utomhusrenovering m.m. Till lägenheten finns ett källarförråd samt ett matkällarförråd. Som boende i föreningen får man även tillgång till tvättstuga och bastu. För närvarande finns även lediga p-platser i föreningen.

Tullingeberg är ett mysigt och populärt bostadsområde i Tullinge med närhet till allt. Här bor ni i lugna kvarter nära grönområden. Förskolor, grundskolor och gymnasium finns inom kort promenadavstånd. Tullingeberg erbjuder även ett litet centrum och här finns närbutik, frisör, skönhetssalong, pizzeria och mäklare (MH Mäklarservice). Även Tullinge Centrum ligger en kort promenad bort och här finns ett utbud av affärer, service, café, restauranger, apotek och livsmedelsbutik. Tullingeberg har mycket bra kommunikationsmöjligheter och lägenheten har inte mer än 100 meter till närmsta busshållplats. Buss 723 och 713 tar dig snabbt till Tullinge Station. Buss 713 och 722 (ca 500 meter bort) tar du till Huddinge Sjukhus och Flemingsberg.

Kontakta mäklaren redan nu för att anmäla ditt intresse!

Adress
Tullingebergsvägen 12D
Yta
59 kvm
Rum
2 rok
Trappor
BV av 3
Avgift
4 322 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och bostadsrättstillägg)
 • Välkommen till denna sällsynta och fint renoverade tvåa på Tullingebergsvägen 12D!

  Här erbjuds bl.a. en mycket generös uteplats med både altan och gräsytor.

  Uteplatsen ligger i härligt sydostläge med sol från morgon till eftermiddag och omgivs av vacker grönska

  Bostaden är fint renoverad med stilrena ytskikt i alla rum

  Här erbjuds även en optimal och öppen planlösning som bidrar till en känsla av rymd och harmoni

  Modernt kök med full utrustning och bra förvaring samt goda arbetsytor

  Stort sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och arbetshörna

  I sovrummet finns även tre stycken djupa skjutdörrsgarderober som gör förvaringen enkel

  Ljus och välkomnande hall med praktiskt klinkergolv med värmeslingor och vägghängda skåp samt hatthylla

  Fräscht badrum från stambytet 2008. Golvvärme finns och badrummet är förberett för tvättmaskin.

  • Rumsbeskrivning
   Rum Beskrivning

   Hall

   Ljus och välkomnande hall med praktiskt klinkergolv med värmeslingor och avhängning samt förvaring genom vägghängda skåp och hatthylla.

   Vardagsrum

   Luftigt och lättmöblerat vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Här finns plats för en större soffa, tv-bänk samt soffbord. Spotlights i taket, ljust målade väggar och parkettgolv.

   Kök

   Stort och praktiskt kök med full utrustning och bra förvaring. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, kyl/frys, inbyggd ugn, induktionshäll samt vitt kakel som stänkskydd över arbetsbänken i laminat. Matplats för ca 4 personer. Spotlights i taket, ljust målade väggar och parkettgolv.

   Sovrum

   Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring genom tre djupa skjutdörrsgarderoben. Här finns utrymme för nattduksbord, arbetshörna och diverse möblemang. Härifrån nås även bostadens fantastiska uteplats. Ljust målade väggar och parkettgolv.

   Badrum

   Fräscht och helkaklat badrum från stambytet 2008. Badrummet är utrustat med golvvärme, dusch med vikbara glasväggar, handdukstork, handfat samt vägghängt spegelskåp och toalett. Förberett för tvättmaskin.

  • Uteplats
   Uteplats Beskrivning
   Uteplats Fantastisk uteplats i lummigt och grönskande läge med både gräsytor och altan. Här finns gott om utrymme för grill, loungemöbler och växter.
  • Fakta
   Objektstyp
   Lägenhet
   Lgh.nmr
   39
   Adress
   Tullingebergsvägen 12D
   Postnummer
   146 45
   Postort
   Tullinge
   Distrikt
   Tullinge
   Område
   G:a Tullingeberg
   Boarea
   59 kvm
   Boarea enligt
   Bostadsrättsföreningen
   Antal rum
   2
   Antal sovrum
   1
   Hiss
   Nej
   Trappor
   BV av 3
   Andelstal
   1,25590%
   Andelstal insats
   1,25590%
   Andelstal avgift
   1,25590%
   Pantsättning
   Är pantsatt
   Andel av BRF nettoskuldsättning
   318 600 kr
  • Föreningen
   Namn
   HSB brf Violen
   Bildades
   1963
   Byggår
   1964
   Juridisk person
   Nej
   Inre rep.fond
   Reparationsfond: Inre reparationsfond saknas
   Markägare
   Föreningen äger marken

   Allmän information

   Brf Violen har adressen Tullingebergsvägen 8-12 i Tullinge. Föreningen omfattar 79 brf lägenheter, som var färdigställda 1964. Föreningen har även 14 stycken lokaler, 19 garageplatser samt 94 p-platser.

   Värme- och ventilationsanläggning

   Mekanisk till -och frånluft (FTX)

   Renoveringar

   • 2008: Stambyte
   • 2015: Fönsterbyte
   • 2017: Installering av postboxar samt isolering av garagetak
   • 2019: Byggt cykelgarage och installation av FTX-system (ventilation)
   • 2021: Installation av laddstolpar samt individuell mätutrustning för el
   • 2022: Renovering av utomhusmiljöer (torget)
   • 2022: Relining av markliggande stammar

   Planerade renoveringar

   • 2023: Renovering av innergård
   • 2025: Fasad- och balkongrenovering

   Övriga utrymmen

   I föreningen finns tre moderna och fräscha tvättstugor. Föreningen har även en gemensamhetslokal som renoverades 2007.

   TV/Internet

   Föreningen har "tre hål i väggen" från Comhem samt indraget fiber från Bredbandsbolaget/Telenor. Basutbudet för TV ingår i månadsavgiften. Avtal för bredband tecknas av lägenhetsinnehavaren.

   Parkering

   Föreningen har en stor parkering på baksidan av husen (för närvarande finns lediga platser - 5 oktober 2022). Föreningen har även ett antal garage för uthyrning. För parkering och garage, ta kontakt med HSB Södertörn 08 608 68 00. Kösystem gäller.

  • Kostnader
   Månadsavgift
   4 322 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och bostadsrättstillägg)
   Hushållsel
   300 kr/månad
   Hemförsäkring
   150 kr/månad
   Summa driftskostnader
   450 kr/månad

   Föreningen tillämpar individuell förbrukning av hushållselen och kostnaden läggs på månadsavgiften.

   Personer i hushållet
   1
   Överlåtelseavgift
   1232 betalas av Köpare
   Pantsättningsavgift
   493 kr

   Levnadskostnader

   Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

  • Energideklaration
   Utfördes
   Måndag 16 mar 2020
   Status
   Energideklaration är utförd
   Energiklass
   E
  • Närområde

   Område

   Området är mycket populärt och föreningen god. Tullingeberg byggdes mellan 1956-1965. Brf Violen uppfördes mellan åren 1963-1964 och förvaltas av HSB Södertörn. På Tullingeberg finns ett mindre men viktigt centrum med mataffär (Handlaren), pizzeria (TB:s), Frisör (Annies salong) och fastighetsmäklare (MH Mäklarservice AB).

   Kommunikationer

   Bussar till pendeltåg, Tumba C, Huddinge C och Karolinska universitetssjukhuset finns på Tullingebergsvägen. Att promenera till Tullinge station tar ca 10 minuter. Du kan även gå och cykla till Karolinska universitetssjukhuset. En promenad till KI tar ca 20-30 minuter i normal takt.

   Att ta sig till Stockholm C eller Södertälje C med pendeltåg tar ca 20 minuter.

  • Dokument & Länkar
  • Allmänt

   Undersökningsplikt: Köparens undersökning av bostadsrätten möjliggörs i regel genom att en visning av bostaden genomförs. Om köparen före sitt köp har genomfört en undersökning, får köparen inte i efterhand såsom fel åberopa vad som borde ha märkts vid undersökningen. Om köparen uppmärksammar något vid sin undersökning, och inte själv kan dra någon slutsats av detta, måste köparen gå vidare; t.ex. genom att anlita en sakkunnig, för att fullgöra sin undersökningsplikt. Annorlunda beskrivet kan köparen inte i efterhand åberopa något som ett fel, om det kan konstateras att omständigheten hade upptäckts om en sådan undersökning som varit påkallad hade genomförts. Köparen bör också tänka på att säljaren inte ansvarar för fel eller brister som köparen borde ha räknat med eller borde förväntat sig. Skulle t.ex. ett fel uppstå på någon av lägenhetens vitvaror kan det vara något köparen bort räkna med, med hänsyn till dess ålder och beräknade livslängd. Köparens skyldighet att undersöka omfattar inte enbart bostadsrätten utan även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör granskas, t.ex. om föreningen ska genomföra större renoveringar, höja sina avgifter eller liknande. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför ingå i köparens undersökning, liksom genomgång av stadgarna och senaste årsredovisningen.

   Budgivning: MH Mäklarservice AB tillämpar öppen budgivning. En öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till fastighetsmäklaren som är ansvarig för försäljningen och som löpande redovisar det senaste budet till säljaren och till övriga budgivare. Senast på tillträdesdagen överlämnas budgivningslistan till köpare och säljare med namn, telefonnummer, bud samt datum och klockslag.

   Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas eller ej.

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Mäklarservice Tulling

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!