Meny

G:a Tullingeberg / Tullingebergsvägen 12 C

Stor och välplanerad 3:a med lugnt och mycket bra läge.

Ring för privat visning: Mäklare: Michael Hultqvist - 0708 881958

Hemtrevlig och charmig trea om hela 77 kvm med balkong och lummigt läge i söder! Välkommen till Tullingebergsvägen 12 C och denna trevliga lägenhet på en populär och lugn adress. Här är det lätt att flytta in och ännu lättare att trivas! Superläge i Tullinge med närhet till allt som önskas - kommunikationer, förskolor, grundskola och natur.

Intresserad? Ring ansvarig mäklare för visning: 0708 881958

Lägenheten är i ett genomgående gott skick med fina ytskikt och stambytt badrum. Bostaden erbjuder fönster i två väderstreck vilket bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Här finns även goda förvaringsmöjligheter samt ett insynsfritt och lättmöblerat vardagsrum med plats för större soffgrupp

Boendet: - 3 rum varav två bra sovrum med gott om plats för det som behövs. - Lugnt och lummigt läge med härligt grönområde som närmsta granne. - Stor balkong med söderläge med plats för mindre utemöbler. - Stambytt förening med fräscht helkaklat badrum. - Bra HSB förening med gemensamma utrymmen. - Öppen planlösning med en ljus och rymlig känsla. - Modernt kök med plats för matlagning och umgänge. - Närhet till kommunikationer, affärer och skolor

Föreningen heter HSB Brf Violen och är en stabil sådan med god ekonomi. Föreningen har många tunga renoveringar bakom sig så som stambyte, fönsterrenovering, utomhusrenovering m.m. Som boende i föreningen får man även tillgång till tvättstuga, bastu, gemensamhetslokal samt ett källarförråd. För närvarande finns även lediga p-platser i föreningen.

Tullingeberg är ett mysigt och populärt bostadsområde i Tullinge med närhet till allt. Här bor ni i lugna kvarter nära grönområden. Förskolor, grundskolor och gymnasium finns inom kort promenadavstånd. Tullingeberg erbjuder även ett litet centrum och här finns närbutik, frisör, skönhetssalong, pizzeria och mäklare (MH Mäklarservice). Även Tullinge Centrum ligger en kort promenad bort och här finns ett utbud av affärer, service, café, restauranger, apotek och livsmedelsbutik. Tullingeberg har mycket bra kommunikationsmöjligheter och lägenheten har inte mer än 100 meter till närmsta busshållplats. Buss 723 och 713 tar dig snabbt till Tullinge Station. Buss 713 och 722 (ca 500 meter bort) tar du till Huddinge Sjukhus och Flemingsberg.

Varmt välkomna!

Pris
1 875 000 kr Högstbjudande
Adress
Tullingebergsvägen 12 C
Yta
77.5 kvm
Rum
3 rok
Trappor
1 av 3
Avgift
5 617 kr/månad (värme, vatten och kabel-TV)
Pris: 1 875 000 kr
Högstbjudande

Ansvarig Mäklare

Extra kontaktperson

Reg. Fastighetsmäklare

4,9 i betyg (116 röster)
hittamaklare.se
  • Fakta
   Tillträde
   Snarast eller enligt överenskommelse
   Objektstyp
   Lägenhet
   Lgh.nmr
   25
   Lgh.nmr. LM
   1105
   Adress
   Tullingebergsvägen 12 C
   Postnummer
   146 45
   Postort
   Tullinge
   Distrikt
   Tullinge
   Område
   G:a Tullingeberg
   Boarea
   Ca ~77.5 kvm
   Boarea enligt
   Bostadsrättsföreningen
   Boareabeskrivning
   Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
   Antal rum
   3
   Antal sovrum
   2
   Hiss
   Nej
   Trappor
   1 av 3
   Andelstal
   1,6244
   Andelstal insats
   1,6244
   Andelstal avgift
   0,016244
   Pantsättning
   Är pantsatt
   Andel av BRF nettoskuldsättning
   493 908 kr
  • Föreningen
   Namn
   HSB brf Violen
   Bildades
   1963
   Byggår
   1964
   Juridisk person
   Nej
   Inre rep.fond
   Reparationsfond: Inre reparationsfond saknas
   Markägare
   Föreningen äger marken

   Allmän information

   Brf Violen har adressen Tullingebergsvägen 8-12 i Tullinge. Föreningen omfattar 79 brf lägenheter, som var färdigställda 1964.

   Värme- och ventilationsanläggning

   Värme: Fjärrvärme. Ventilation: Mekanisk till -och frånluft (FTX)

   Renoveringar

   2007-2008: - Stambyte.

   2016: - Nya 3-glasfönster installerades.

   2019: - Byte av källardörrar i och till källare. - Målning av trapphus - Målning av undersida balkonger - Installerat postboxar samt installerat nytt ventilationssystem.

   2022: - Föreningen renoverade utomhusmiljöerna.

   Övriga utrymmen

   I föreningen finns fyra moderna och fräscha tvättstugor. Föreningen har även en gemensamhetslokal i källaren som renoverades 2007. Föreningen har även en bastu i port 8A.

   TV/Internet

   Föreningen har "tre hål i väggen" från Comhem samt indraget fiber från Bredbandsbolaget/Telenor. Basutbudet för TV ingår i månadsavgiften. Avtal för bredband tecknas av lägenhetsinnehavaren.

   Parkering

   Föreningen har en stor parkering på baksidan av husen. Föreningen har även ett antal garage för uthyrning. För parkering och garage, ta kontakt med HSB Södertörn 08 608 68 00. Kösystem gäller. I föreningen finns 81 parkeringsplatser samt 19 garageplatser. P-plats kostar 250 :-/mån Garage mellan 570-610 :-/mån

  • Kostnader
   Månadsavgift
   5 617 kr/månad (värme, vatten och kabel-TV)
   Hushållsel
   400 kr/månad
   Hemförsäkring
   300 kr/månad
   Summa driftskostnader
   700 kr/månad

   Driftkostnaden avser hushållsel och hemförsäkring. Dessa kostnader kan variera beroende på antal personer i hushållet samt levnadsätt och leverantör till el och försäkring.

   Personer i hushållet
   2
   Överlåtelseavgift
   1313 betalas av Köpare
   Pantsättningsavgift
   525 kr

   Levnadskostnader

   Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

  • Energideklaration
   Utfördes
   Måndag 16 mar 2020
   Status
   Energideklaration är utförd
   Energiklass
   E
  • Närområde

   Område

   Området är mycket populärt och föreningen god. Tullingeberg byggdes mellan 1956-1965. Brf Violen uppfördes mellan åren 1963-1964 och förvaltas av HSB Södertörn. På Tullingeberg finns ett mindre men viktigt centrum med mataffär (Handlaren), pizzeria (TB:s), Frisör (Annies salong) och fastighetsmäklare (MH Mäklarservice AB).

   Kommunikationer

   Bussar till pendeltåg, Tumba C, Huddinge C och Karolinska universitetssjukhuset finns på Tullingebergsvägen. Att promenera till Tullinge station tar ca 10 minuter. Du kan även gå och cykla till Karolinska universitetssjukhuset. En promenad till KI tar ca 20-30 minuter i normal takt.

   Att ta sig till Stockholm C eller Södertälje C med pendeltåg tar ca 20 minuter.

  • Dokument & Länkar
  • Allmänt

   Undersökningsplikt: Köparens undersökning av bostadsrätten möjliggörs i regel genom att en visning av bostaden genomförs. Om köparen före sitt köp har genomfört en undersökning, får köparen inte i efterhand såsom fel åberopa vad som borde ha märkts vid undersökningen. Om köparen uppmärksammar något vid sin undersökning, och inte själv kan dra någon slutsats av detta, måste köparen gå vidare; t.ex. genom att anlita en sakkunnig, för att fullgöra sin undersökningsplikt. Annorlunda beskrivet kan köparen inte i efterhand åberopa något som ett fel, om det kan konstateras att omständigheten hade upptäckts om en sådan undersökning som varit påkallad hade genomförts. Köparen bör också tänka på att säljaren inte ansvarar för fel eller brister som köparen borde ha räknat med eller borde förväntat sig. Skulle t.ex. ett fel uppstå på någon av lägenhetens vitvaror kan det vara något köparen bort räkna med, med hänsyn till dess ålder och beräknade livslängd. Köparens skyldighet att undersöka omfattar inte enbart bostadsrätten utan även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör granskas, t.ex. om föreningen ska genomföra större renoveringar, höja sina avgifter eller liknande. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför ingå i köparens undersökning, liksom genomgång av stadgarna och senaste årsredovisningen.

   Budgivning: MH Mäklarservice AB tillämpar öppen budgivning. En öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till fastighetsmäklaren som är ansvarig för försäljningen och som löpande redovisar det senaste budet till säljaren och till övriga budgivare. Senast på tillträdesdagen överlämnas budgivningslistan till köpare och säljare med namn, telefonnummer, bud samt datum och klockslag.

   Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas eller ej.

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Mäklarservice Tulling

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!