Meny

G:a Tullingeberg / Tullingebergsvägen 12B

På gång! Stor 1:a på G:a Tullingeberg

På gång! Stor och välplanerad etta på Berget! Välkommen till denna mysiga och bra planerade etta med kök på G:a Tullingeberg. Stambytt brf med Helkaklat och fräscht badrum. Kök med vitvaror renoverat 2008. Ring för mer info...

Pris
1 495 000 kr Utgångspris
Adress
Tullingebergsvägen 12B
Yta
42 kvm
Rum
1 rok
Trappor
3 av 3
Avgift
3 367 kr/månad (värme, vatten och kabel-TV)
Pris: 1 495 000 kr
Utgångspris
  • Rumsbeskrivning
   • Ljus trevlig hall med parkettgolv. Bra plats för avhängning av ytterkläder samt fyra garderober.

   • Modernt kök från 2008 med goda arbetsytor och bra med förvaring. Ljus och trevlig matplats med plats för matbord och fyra stolar.

   • Stort och ljust allrum med plats för både soffmöbler och sängplats. Här tar du vidare ut på balkongen med förmiddagssol.

   • Helkaklat badrum med klinker på golvet. Här finns vägghängd toalett, duschplats samt handfat, handdukstork och badrumskåp. Badrummet renoverades av föreningen i o m stambytet 2007-2008.

   Vitvaror: - Kombinerad kyl/frys i rostfritt - 2008 - Spis med häll - 2008 - Inbyggd ugn - 2008 - Rostfri kolfilterfläkt - 2008 - Diskmaskin - 2008

  • Fakta
   Tillträde
   Enligt överenskommelse
   Objektstyp
   Lägenhet
   Lgh.nmr
   20
   Lgh.nmr. LM
   1304
   Adress
   Tullingebergsvägen 12B
   Postnummer
   146 45
   Postort
   Tullinge
   Distrikt
   Tullinge
   Område
   G:a Tullingeberg
   Boarea
   Ca ~42 kvm
   Boarea enligt
   Bostadsrättsföreningen
   Boareabeskrivning
   Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
   Antal rum
   1
   Hiss
   Nej
   Trappor
   3 av 3
   Andelstal
   0,97374
   Andelstal insats
   Uppgiften har ej gått att få fram
   Andelstal avgift
   0,97374
   Andel av BRF nettoskuldsättning
   247 020 kr
  • Föreningen
   Namn
   HSB brf Violen
   Bildades
   1963
   Byggår
   1964
   Juridisk person
   Nej
   Inre rep.fond
   Reparationsfond: Inre reparationsfond saknas
   Markägare
   Föreningen äger marken

   Allmän information

   Brf Violen har adressen Tullingebergsvägen 8-12 i Tullinge. Föreningen omfattar 79 brf lägenheter, som var färdigställda 1964.

   Värme- och ventilationsanläggning

   Mekanisk till -och frånluft (FTX)

   Renoveringar

   Stambyte i föreningen utfördes mellan år 2007 - 2008. Ett nytt grovsophus är också uppfört under perioden. Föreningen har även en gemensamhetslokal i källaren som renoverades 2007. Nya 3 glasfönster installerades 2016. Under 2019 har följande renoveringar och underhåll gjorts: Byte av källardörrar i och till källare, målning av trapphus, målning av undersida balkonger, installerat postboxar samt installerat nytt ventilationssystem.

   Planerade renoveringar

   Det finns planer på fasadputsning samt fräscha upp utvändig omgivning.

   Övriga utrymmen

   I föreningen finns tre moderna och fräscha tvättstugor. Föreningen har även en gemensamhetslokal med bastu och duschar i källaren under huset som renoverades 2007.

   TV/Internet

   Föreningen har "tre hål i väggen" från Comhem samt indraget fiber från Bredbandsbolaget/Telenor. Basutbudet för TV ingår i månadsavgiften. Avtal för bredband tecknas av lägenhetsinnehavaren.

   Parkering

   Föreningen har en stor parkering på baksidan av husen. Föreningen har även ett antal garage för uthyrning. För parkering och garage, ta kontakt med HSB Södertörn 08 608 68 00. Kösystem gäller.

  • Kostnader
   Månadsavgift
   3 367 kr/månad (värme, vatten och kabel-TV)
   Hushållsel
   500 kr/månad
   Summa driftskostnader
   500 kr/månad

   Driftkostnaden är en uppskattning och ett riktvärde. Kostnaden kan variera mellan hushåll och antal personer i hushållet.

   Överlåtelseavgift
   1183 betalas av Köpare
   Pantsättningsavgift
   473 kr

   Levnadskostnader

   Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

  • Energideklaration
   Utfördes
   Måndag 16 mar 2020
   Energiprestanda
   121 kWh/m2
   Status
   Energideklaration är utförd
   Energiklass
   E
  • Närområde

   Område

   Området är mycket populärt och föreningen god. Tullingeberg byggdes mellan 1956-1965. Brf Violen uppfördes mellan åren 1963-1964 och förvaltas av HSB Södertörn. På Tullingeberg finns ett mindre men viktigt centrum med mataffär (Handlaren), pizzeria (TB:s), Frisör (Annies salong) och fastighetsmäklare (MH Mäklarservice AB).

   Kommunikationer

   Bussar till pendeltåg, Tumba C, Huddinge C och Karolinska universitetssjukhuset finns på Tullingebergsvägen. Att promenera till Tullinge station tar ca 10 minuter. Du kan även gå och cykla till Karolinska universitetssjukhuset. En promenad till KI tar ca 20-30 minuter i normal takt.

   Att ta sig till Stockholm C eller Södertälje C med pendeltåg tar ca 20 minuter.

  • Dokument & Länkar
  • Allmänt

   Undersökningsplikt: Köparens undersökning av bostadsrätten möjliggörs i regel genom att en visning av bostaden genomförs. Om köparen före sitt köp har genomfört en undersökning, får köparen inte i efterhand såsom fel åberopa vad som borde ha märkts vid undersökningen. Om köparen uppmärksammar något vid sin undersökning, och inte själv kan dra någon slutsats av detta, måste köparen gå vidare; t.ex. genom att anlita en sakkunnig, för att fullgöra sin undersökningsplikt. Annorlunda beskrivet kan köparen inte i efterhand åberopa något som ett fel, om det kan konstateras att omständigheten hade upptäckts om en sådan undersökning som varit påkallad hade genomförts. Köparen bör också tänka på att säljaren inte ansvarar för fel eller brister som köparen borde ha räknat med eller borde förväntat sig. Skulle t.ex. ett fel uppstå på någon av lägenhetens vitvaror kan det vara något köparen bort räkna med, med hänsyn till dess ålder och beräknade livslängd. Köparens skyldighet att undersöka omfattar inte enbart bostadsrätten utan även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör granskas, t.ex. om föreningen ska genomföra större renoveringar, höja sina avgifter eller liknande. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför ingå i köparens undersökning, liksom genomgång av stadgarna och senaste årsredovisningen.

   Budgivning: MH Mäklarservice AB tillämpar öppen budgivning. En öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till fastighetsmäklaren som är ansvarig för försäljningen och som löpande redovisar det senaste budet till säljaren och till övriga budgivare. Senast på tillträdesdagen överlämnas budgivningslistan till köpare och säljare med namn, telefonnummer, bud samt datum och klockslag.

   Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas eller ej.

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Mäklarservice Tulling

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!