Meny

Saltsjöbaden / Sturevägen 8B

Ljus och stilren tvåa i lugnt och trivsamt område!

Hemtrevlig och stilren tvåa i fint skick med nyrenoverade ytskikt och balkong i bästa sydvästläge! Välkommen till Sturevägen 8B och denna mysiga lägenhet på en populär och lugn adress. Här är det lätt att flytta in och ännu lättare att trivas!

Lägenheten är i ett fint skick där samtliga väggar målats om och samtliga golv lagts om (utom badrum). Köket är fullt utrustat med kyl och frys, diskmaskin samt hällspis och ugn. I köket finns även utrymme för matplats för ca 4 personer. Lättmöblerat vardagsrum med plats för större soffgrupp och matbord. Den som önskar ett större sovrum kan bygga om detta med relativt enkla medel.

Föreningen heter HSB Brf Isänkan och är en stabil sådan med mycket god ekonomi och endast 3735 kronor skuld/kvm enligt 2020's årsredovisning. Till lägenheten finns ett källarförråd samt ett matkällarförråd. Via föreningen får du även tillgång till föreningslokal, bastu, cykelrum och tvättstuga. Gott om kostnadsfria parkeringsplatser i närområdet.

Neglinge är ett mysigt och populärt bostadsområde i Saltsjöbaden med närhet till det mesta. Förskolor och grundskola finns inom kort promenadavstånd. Här har man som boende även närhet till naturen och havet samtidigt som det tar ca 15 - 20 min att åka bil till City. Saltsjöbadens Centrum ligger ca 1,2 km från bostaden och här finns ett utbud av matbutiker, restauranger, caféer, apotek, m.m. För den som önskar att idrotta erbjuder Saltsjöbaden många alternativ. Det finns ishall, gym, tennishall, dansstudio och flertalet motionsspår. Saltsjöbadens Golfklubb ligger ca 2 kilometer från bostaden och är en mycket populär golfbana. Om du önskar ta dig in till Sickla eller City så finns Neglinge Station ca 450 meter bort. För närvarande är Henriksdal slutstation under tiden renoveringen av Slussen pågår.

Är det Sturevägen 8B som blir din nästa adress? Anmäl ditt intresse redan nu.

Pris
2 495 000 kr Högstbjudande
Adress
Sturevägen 8B
Yta
59 kvm
Rum
2 rok
Trappor
3 av 3
Avgift
3 652 kr/månad (värme, vatten och kabel-TV)
Pris: 2 495 000 kr
Högstbjudande
  • Rumsbeskrivning
   Rum Beskrivning

   Hall

   Välkomnande hall med förvaringsmöjligheter genom en garderob och stilrent klinkergolv som övergår i genomgående trägolv. Gråmålade väggar.

   Vardagsrum

   Generöst vardagsrum med plats för större soffgrupp, tv-bänk, soffbord samt matplats om så önskas. Här finns även tre stycken djupa garderober. Utgång till balkong. Trägolv och ljust målade väggar.

   Kök

   Ljust kök med goda arbetsytor och full utrustning. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, spishäll, ugn och vitt kakel som stänkskydd över arbetsbänken. Snyggt klinkergolv och ljust målade väggar. Matplats för ca 4 personer.

   Sovrum

   Mysigt sovrum med plats för en mindre säng. Det går med enkla medel att göra sovrummet större om så önskas. Trägolv och ljus målade väggar.

   Badrum

   Rymligt badrum som är utrustat med kaklade väggar, klinkergolv, tvättmaskin, toalett, handfat och dusch.

  • Uteplats
   Uteplats Beskrivning
   Balkong Mysig balkong med bästa sydvästläge och plats för utemöbler samt grönskande växter. Sol från tidig eftermiddag till kväll.
  • Fakta
   Objektstyp
   Lägenhet
   Lgh.nmr
   34
   Adress
   Sturevägen 8B
   Postnummer
   133 38
   Postort
   Saltsjöbaden
   Distrikt
   Saltsjöbaden
   Område
   Saltsjöbaden
   Boarea
   59 kvm
   Boarea enligt
   Bostadsrättsföreningen
   Antal rum
   2
   Antal sovrum
   1
   Hiss
   Nej
   Trappor
   3 av 3
   Andelstal
   3,03918%
   Andelstal avgift
   2,97398%
   Pantsättning
   Är pantsatt
  • Föreningen
   Namn
   HSB Brf Isänkan
   Byggår
   1967
   Juridisk person
   Nej
   Markägare
   Föreningen äger marken

   Allmän information

   HSB Brf Isänkan äger och förvaltar fastigheterna Igelboda 44:1 med adress Sturevägen 8-10 i Nacka kommun. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening med 37 lägenheter i Nacka (36 bostadsrätter och 1 hyresrätt). Föreningen har installerat bergvärme.

   Värme- och ventilationsanläggning

   Bergvärme och mekanisk frånluft.

   Renoveringar

   • 2011 - Tilläggsisolering av vind
   • 2013 - Byte av fönsterpartier på gavlarna
   • 2014 - Relining i hela fastigheten
   • 2015 - Nya entrédörrar med kodlås
   • 2017 - Byte av samtliga kulventiler i källargångarna
   • 2021 - Föreningen har även omfördelat och byggt om extra källarförrådsutrymmen för uthyrning.

   Planerade renoveringar

   Föreningen planerar att byta ut fönster och balkongdörren mellan vintern 2022 - våren 2023.

   Övriga utrymmen

   Föreningen erbjuder följande gemensamhetslokaler:

   • Föreningslokal (port 8)
   • Bastu (i föreningslokalen)
   • Cykelrum
   • Tvättstuga (port 10)

   TV/Internet

   Alla lägenheter har möjlighet till Telia Fiber upp till 250 Mbit/s men kostnaden ingår inte i avgiften. Till lägenheten tillhör en digitalbox för TV4 där det ingår 24 st kanaler.

   Parkering

   Föreningen har inga egna parkeringsplatser, men det finns oftast gott om kostnadsfria platser på gatorna samt vid järnvägsspåret.

  • Kostnader
   Månadsavgift
   3 652 kr/månad (värme, vatten och kabel-TV)
   Hushållsel
   400 kr/månad
   Hemförsäkring
   150 kr/månad
   Summa driftskostnader
   550 kr/månad
   Överlåtelseavgift
   1208 betalas av Säljare
   Pantsättningsavgift
   483 kr

   Levnadskostnader

   Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

  • Energideklaration
   Utfördes
   Torsdag 24 maj 2018
   Status
   Energideklaration är utförd
   Energiklass
   E
  • Dokument & Länkar
  • Allmänt

   Undersökningsplikt: Köparens undersökning av bostadsrätten möjliggörs i regel genom att en visning av bostaden genomförs. Om köparen före sitt köp har genomfört en undersökning, får köparen inte i efterhand såsom fel åberopa vad som borde ha märkts vid undersökningen. Om köparen uppmärksammar något vid sin undersökning, och inte själv kan dra någon slutsats av detta, måste köparen gå vidare; t.ex. genom att anlita en sakkunnig, för att fullgöra sin undersökningsplikt. Annorlunda beskrivet kan köparen inte i efterhand åberopa något som ett fel, om det kan konstateras att omständigheten hade upptäckts om en sådan undersökning som varit påkallad hade genomförts. Köparen bör också tänka på att säljaren inte ansvarar för fel eller brister som köparen borde ha räknat med eller borde förväntat sig. Skulle t.ex. ett fel uppstå på någon av lägenhetens vitvaror kan det vara något köparen bort räkna med, med hänsyn till dess ålder och beräknade livslängd. Köparens skyldighet att undersöka omfattar inte enbart bostadsrätten utan även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör granskas, t.ex. om föreningen ska genomföra större renoveringar, höja sina avgifter eller liknande. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför ingå i köparens undersökning, liksom genomgång av stadgarna och senaste årsredovisningen.

   Budgivning: MH Mäklarservice AB tillämpar öppen budgivning. En öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till fastighetsmäklaren som är ansvarig för försäljningen och som löpande redovisar det senaste budet till säljaren och till övriga budgivare. Senast på tillträdesdagen överlämnas budgivningslistan till köpare och säljare med namn, telefonnummer, bud samt datum och klockslag.

   Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas eller ej.

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Mäklarservice Tulling

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!