Meny

Tullingeberg - Östra / Solskensvägen 19

Optimalt planerad 4:a i populärt område med närhet till det mesta.

Välkommen till denna charmiga och lättmöblerade 4:a på Solskensvägen 19 i Tullinge! Här erbjuds en trivsam bostad med noggrant planerade ytor och bekvämligheter som skapar en harmonisk boendemiljö. Lägenheten är belägen i ett soligt och ljust söderläge som erbjuder närhet till såväl natursköna områden som bekvämligheter i Tullinge centrum. I föreningen finns att tillgå en föreningslokal som går att hyra av medlemmar för 500 kr. En gästlägenhet som går att hyra för vänner eller släktingar till medlemmar för 250 kr/dygn. Här finns också en snickerilokal, styrketräningslokal samt bastu och pingisrum.

Gångavstånd till Tullinge centrum, där du hittar ett utbud av affärer, restauranger och service. Närhet till förskolor och skolor, vilket gör boendet idealiskt för barnfamiljer. Mycket bra kommunikationsmöjligheter i området. Trivsam och välskött bostadsrättsförening. Denna 4:a på Solskensvägen i Tullinge är ett perfekt hem för dig som söker en harmonisk och välplanerad bostad med närhet till det mesta. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visningar!

Östra Tullingeberg är ett mysigt och populärt bostadsområde i Tullinge med närhet till allt. Här bor ni i lugna kvarter nära grönområden. Förskolor, grundskolor och gymnasium finns inom kort promenadavstånd. Tullingeberg erbjuder även ett litet centrum och här finns närbutik, frisör, skönhetssalong, pizzeria och mäklare (MH Mäklarservice). Inom gångavstånd från bostaden ligger även populära TullingeGym. Även Tullinge Centrum ligger en kort promenad bort och här finns ett utbud av affärer, service, café, restauranger, apotek och livsmedelsbutik. Östra Tullingeberg har mycket bra kommunikationsmöjligheter och lägenheten har inte mer än 150 meter till närmsta busshållplats som tar dig vidare till bl a Tullinge station mm.

Med vänlig hälsning, Micke Hultqvist 0708 881958

Pris
2 195 000 kr Utgångspris
Adress
Solskensvägen 19
Yta
94 kvm
Rum
4 rok
Trappor
2 av 6
Hiss
Ja
Avgift
7 372 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och bostadsrättstillägg)
Pris: 2 195 000 kr
Utgångspris
  • Fakta
   Tillträde
   Enligt överenskommelse
   Objektstyp
   Lägenhet
   Lgh.nmr
   133
   Lgh.nmr. LM
   1202
   Adress
   Solskensvägen 19
   Postnummer
   146 46
   Postort
   Tullinge
   Distrikt
   Tullinge
   Område
   Tullingeberg - Östra
   Boarea
   Ca ~94 kvm
   Boarea enligt
   Bostadsrättsföreningen
   Boareabeskrivning
   Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
   Antal rum
   4
   Antal sovrum
   3
   Hiss
   Ja
   Om hiss
   Nya fräscha hissar från 2018 - 2019.
   Trappor
   2 av 6
   Andelstal
   0,7068
   Andelstal insats
   0,7068
   Andelstal avgift
   0,7068
   Pantsättning
   Är pantsatt
   Andel av BRF nettoskuldsättning
   488 355 kr
   Kommentar till andel av BRF nettoskuldsättning
   Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
  • Föreningen
   Namn
   HSB brf Flädern
   Bildades
   1982
   Byggår
   1982
   Juridisk person
   Nej
   Inre rep.fond
   Reparationsfond: Inre reparationsfond finns
   Belopp: 3 085 kr
   Kontrollerades: Fredag 22 dec 2023
   Markägare
   Föreningen äger marken

   Allmän information

   Föreningens byggnader uppfördes 1982. Det finns totalt 157 lägenheter i föreningen fördelat på 5 punkthus i sex våningar. Föreningen äger marken, fastigheten Capella 1 i Botkyrka kommun.

   Värme- och ventilationsanläggning

   Uppvärmning: Fjärrvärme. Ventilation: Mekanisk frånluft.

   Renoveringar

   Föreningen är mycket välskött och har under de senaste tio åren utfört en hel del renoveringar och förbättringar. För att ta del av alla föreningar är det lättas att gå in på föreningens hemsida som är mycket detaljerad och bra. https://www.hsb.se/sodertorn/brf/fladern/foreningen/historik/

   Övriga utrymmen

   I föreningen finns att tillgå en föreningslokal som går att hyra av medlemmar för 500 kr. En gästlägenhet som går att hyra för vänner eller släktingar till medlemmar för 250 kr/dygn. Här finns också en snickerilokal, styrketräningslokal samt bastu och pingisrum.

   TV/Internet

   TV från Comhem (basutbudet ingår i avgiften - Digitalt). Bredband (fiber) från Bredbandsbolaget/Telenor eller Comhem. Betalas separat av lägenhetsinnehavaren.

   Parkering

   Garage finns med olika typer av uppställningsmöjligheter. Totalt 115 garageplatser och 43 p-platser. 1. Utomhusparkering med elstolpe. 2. Inomhus med elstolpe. 3. Inomhus utan elstolpe. 4. Utomhus, laddplats för elbild. För mer information om kostnader och kö till parkeringsplatserna, ta kontakt med HSB Södertörn. 08 608 68 00

  • Kostnader
   Månadsavgift
   7 372 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och bostadsrättstillägg)
   Kommentar till avgiften

   Månadsavgiften är uppdaterad för år 2024. I föreningens års/månadsavgift ingår värme, basutbudet för TV kanaler samt kollektivt bostadsrättstillägg i föreningens fastighetsförsäkring.

   Hushållsel
   400 kr/månad
   Hemförsäkring
   250 kr/månad
   Summa driftskostnader
   650 kr/månad
   Personer i hushållet
   2
   Överlåtelseavgift
   1313 betalas av Köpare
   Pantsättningsavgift
   525 kr

   Levnadskostnader

   Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

  • Energideklaration
   Utfördes
   Söndag 8 sep 2019
   Energiprestanda
   91 kWh/m2
   Status
   Energideklaration är utförd
   Energiklass
   D
  • Närområde

   Område

   I Tullinge finns mycket att göra. För den idrottsintresserade finns Brantbrinks IP. Här finner du två fotbollsplaner, 1 gräsplan och en konstgräsplan. Här finns även ishockeyhall, tennishall och massor av löpar -och terrängspår för långa promenader och löprundor. Från Brantbrink kan du ta dig till vackra Lida friluftsgård. Här finner du ett mycket uppskattad och trevligt värdshus med väldigt god mat och fikabröd och inte minst personal. Gillar du att spela golf så hittar du Rikstens GK inte långt härifrån.

   Vill du veta mer så fråga gärna din mäklare. Han har bott här hela sitt liv och kan alla smultronställen i område.

   Kommunikationer

   Bussar och hållplats finns strax utanför området. Att gå till Tullinge station i normal takt tar endast 7 minuter.

  • Dokument & Länkar
  • Allmänt

   Undersökningsplikt: Köparens undersökning av bostadsrätten möjliggörs i regel genom att en visning av bostaden genomförs. Om köparen före sitt köp har genomfört en undersökning, får köparen inte i efterhand såsom fel åberopa vad som borde ha märkts vid undersökningen. Om köparen uppmärksammar något vid sin undersökning, och inte själv kan dra någon slutsats av detta, måste köparen gå vidare; t.ex. genom att anlita en sakkunnig, för att fullgöra sin undersökningsplikt. Annorlunda beskrivet kan köparen inte i efterhand åberopa något som ett fel, om det kan konstateras att omständigheten hade upptäckts om en sådan undersökning som varit påkallad hade genomförts. Köparen bör också tänka på att säljaren inte ansvarar för fel eller brister som köparen borde ha räknat med eller borde förväntat sig. Skulle t.ex. ett fel uppstå på någon av lägenhetens vitvaror kan det vara något köparen bort räkna med, med hänsyn till dess ålder och beräknade livslängd. Köparens skyldighet att undersöka omfattar inte enbart bostadsrätten utan även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör granskas, t.ex. om föreningen ska genomföra större renoveringar, höja sina avgifter eller liknande. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför ingå i köparens undersökning, liksom genomgång av stadgarna och senaste årsredovisningen.

   Budgivning: MH Mäklarservice AB tillämpar öppen budgivning. En öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till fastighetsmäklaren som är ansvarig för försäljningen och som löpande redovisar det senaste budet till säljaren och till övriga budgivare. Senast på tillträdesdagen överlämnas budgivningslistan till köpare och säljare med namn, telefonnummer, bud samt datum och klockslag.

   Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas eller ej.

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Mäklarservice Tulling

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!