Meny

Östra Tullingeberg / Solskensvägen 17

Stor öppen 2:a på Solskensvägen 17

Stor och välplanerad tvåa med högt och mycket bra läge. Populär HSB förening med närhet till dagis, skolor, bussar samt ett kortare gångavstånd till Tullinge centrum.

Med tanke på allas vår säkerhet och rådande läge kommer vi nu endast att visa våra objekt med enskilda privata visningar under en period. Vi kommer att följa Folkhälsomyndighetens uppmaningar och inte ta några som helst risker. Vi kommer självklart att uppdateras oss hela tiden och tar beslut därefter. Ring för privat visning: 0708 881958

Vänligen Michael Hultqvist Fastighetsmäklare

Pris
1 775 000 kr Högstbjudande
Adress
Solskensvägen 17
Yta
63 kvm
Rum
2 rok
Trappor
3 av 6
Hiss
Ja
Avgift
4 870 kr/månad (värme, vatten och kabel-TV)
Pris: 1 775 000 kr
Högstbjudande

Ansvarig Mäklare

Michael Hultqvist
Michael Hultqvist
Reg. Fastighetsmäklare

4.9 i betyg (85 röster)
hittamaklare.se
  • Fakta
   Tillträde
   Enligt överenskommelse
   Objektstyp
   Lägenhet
   Lgh.nmr. LM
   1401
   Adress
   Solskensvägen 17
   Postnummer
   146 46
   Postort
   Tullinge
   Distrikt
   Tullinge
   Område
   Östra Tullingeberg
   Boarea
   Ca ~63 kvm
   Boarea enligt
   Bostadsrättsföreningen
   Boareabeskrivning
   Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
   Antal rum
   2
   Antal sovrum
   1
   Hiss
   Ja
   Om hiss
   Nya fräscha hissar från 2018 - 2019.
   Trappor
   3 av 6
   Andelstal
   0,49572
   Andelstal avgift
   0,49572
  • Föreningen
   Namn
   HSB brf Flädern
   Bildades
   1981
   Byggår
   1981
   Juridisk person
   Nej
   Inre rep.fond
   Reparationsfond: Inre reparationsfond saknas
   Markägare
   Föreningen äger marken

   Allmän information

   Föreningens byggnader uppfördes 1982. Det finns totalt 157 lägenheter i föreningen fördelat på 5 punkthus i sex våningar. Föreningen äger marken, fastigheten Capella 1 i Botkyrka kommun.

   Värme- och ventilationsanläggning

   Uppvärmning: Fjärrvärme. Ventilation: Mekanisk frånluft.

   Renoveringar

   Föreningen är mycket välskött och har under de senaste tio åren utfört en hel del renoveringar och förbättringar. För att ta del av alla föreningar är det lättas att gå in på föreningens hemsida som är mycket detaljerad och bra. https://www.hsb.se/sodertorn/brf/fladern/foreningen/historik/

   Övriga utrymmen

   I föreningen finns en föreningslokal som går att hyra av medlemmar för 500 kr. En gästlägenhet som går att hyra för vänner eller släktingar till medlemmar för 250 kr/dygn. Här finns också en snickerilokal, styrketräningslokal samt bastu och pingisrum.

   TV/Internet

   TV från Comhem (basutbudet ingår i avgiften - Digitalt. Bredband (fiber) från Bredbandsbolaget/Telenor eller Comhem. Betalas separat av lägenhetsinnehavaren.

   Parkering

   Garage finns med olika typer av uppställningsmöjligheter. 1. Utomhusparkering med elstolpe. 2. Inomhus med elstolpe. 3. Inomhus utan elstolpe. 4. Utomhus, laddplats för elbild. För mer information om kostnader och kö till parkeringsplatserna, ta kontakt med HSB Södertörn. 08 608 68 00

  • Kostnader
   Månadsavgift
   4 870 kr/månad (värme, vatten och kabel-TV)
   Hushållsel
   350 kr/månad
   Hemförsäkring
   170 kr/månad
   Summa driftskostnader
   520 kr/månad

   Driftkostnaden avser hushållsel och hemförsäkring. Kostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet och levnadsvanor.

   Överlåtelseavgift
   1183 betalas av Köpare
   Pantsättningsavgift
   473 kr

   Levnadskostnader

   Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

  • Energideklaration
   Utfördes
   Söndag 8 sep 2019
   Status
   Energideklaration är utförd
   Energiklass
   D
  • Närområde

   Kommunikationer

   Bussar och hållplats finns strax utanför området. Att gå till Tullinge station i normal takt tar endast 7 minuter.

   I Tullinge finns mycket att göra. Är du intresserad av innebandy finns FBI, Tullinges innebandyklubb med egen innebandyhall. Ca 4 km söderut ligger Brantbrinks IP. Här finner du två fotbollsplaner med konstgräs. Här finns även ishockeyhall, tennishall och massor av löpar -och terrängspår för långa promenader och löprundor. Från Brantbrink kan du ta dig till vackra Lida friluftsgård med en härlig skogspromenad. Här kan du njuta av en mycket välbesökt och fin bladplats intill sjön Getaren. På Lida finns också ett mycket uppskattad och trevligt värdshus med väldigt god mat och fikabröd och inte minst fantastisk personal. Gillar du att spela golf så hittar du Rikstens GK inte långt härifrån.

   Vill du veta mer så fråga gärna din mäklare. Han har bott här hela sitt liv och kan alla smultronställen i område.

  • Dokument & Länkar
  • Allmänt

   Välkommen hem till Solskensvägen!

   Budgivning: MH Mäklarservice AB tillämpar öppen budgivning. En öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till fastighetsmäklaren som är ansvarig för försäljningen och som löpande redovisar det senaste budet till säljaren och till övriga budgivare. Senast på tillträdesdagen överlämnas budgivningslistan till köpare och säljare med namn, telefonnummer, bud samt datum och klockslag.

   Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas eller ej.

   Köparens undersökningsplikt: Köparens undersökning av bostadsrätten möjliggörs i regel genom att en visning av bostaden genomförs. Om köparen före sitt köp har genomfört en undersökning, får köparen inte i efterhand såsom fel åberopa vad som borde ha märkts vid undersökningen. Om köparen uppmärksammar något vid sin undersökning, och inte själv kan dra någon slutsats av detta, måste köparen gå vidare; t.ex. genom att anlita en sakkunnig, för att fullgöra sin undersökningsplikt. Annorlunda beskrivet kan köparen inte i efterhand åberopa något som ett fel, om det kan konstateras att omständigheten hade upptäckts om en sådan undersökning som varit påkallad hade genomförts. Köparen bör också tänka på att säljaren inte ansvarar för fel eller brister som köparen borde ha räknat med eller borde förväntat sig. Skulle t.ex. ett fel uppstå på någon av lägenhetens vitvaror kan det vara något köparen bort räkna med, med hänsyn till dess ålder och beräknade livslängd. Köparens skyldighet att undersöka omfattar inte enbart bostadsrätten utan även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör granskas, t.ex. om föreningen ska genomföra större renoveringar, höja sina avgifter eller liknande. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför ingå i köparens undersökning, liksom genomgång av stadgarna och senaste årsredovisningen.

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Mäklarservice Tulling

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!