Meny

Kvarnbergsplan / Rådsvägen 5C

Stilren etta i centralt läge med låga avgifter!

Välkommen till denna trivsamma och stilrena etta som kombinerar modern design med yteffektivitet! Med sina låga avgifter i en av Huddinges bättre föreningar, är denna ettrummare en perfekt bostad för dig som önskar flytta hemifrån eller söker en övernattningslägenhet.

Denna charmiga etta erbjuder ett smart planerat och lättmöblerat allrum som ger en rymlig och öppen känsla. Allrummets flexibla yta gör det enkelt att skapa både en mysig sovhörna och en bekväm vardagsrumsmiljö. Köket är utrustat med integrerade vitvaror så som kyl, frys och diskmaskin, vilket ger köket en enhetlig och stilren framtoning. Här finns även en induktionshäll och en ugn/micro. Badrummet är helkaklat och håller en fräsch och tidlös design med möjligheten att installera en tvättmaskin, vilket ger en extra praktisk touch och gör vardagen smidigare. Med bra belysning och välplanerade ytor blir detta badrum en plats för avkoppling och välbefinnande.

Föreningen heter Brf Rådet och är en av Huddinges mest populära föreningar med mycket god ekonomi och endast 1541 kr skuld/kvm enligt 2022's årsredovisning. Som boende i föreningen får man även tillgång till gym, bastu, grillplats, tvättstuga, en samlingslokal samt en trevlig innergård. Till lägenheten finns ett källarförråd.

I Huddinge finns många bra ställen att bo på men Kvarnbergsplan är svårslaget. Området har mycket täta kommunikationer och fungerar som en knutpunkt med bussar till Huddinge Centrum, Flemingsberg, Högdalens tunnelbanestation, Farsta, Kungens Kurva, mm. I närområdet erbjuds också parker, skolor, bibliotek, hockeyhall, simhall, ICA och ca 2 km från bostaden ligger sjön Trehörningen. Huddinge Station är ca 10 min gångväg bort och härifrån går pendeltågen in till City på ca 15 minuter. Huddinge Centrum ligger tätt intill stationen och erbjuder ett brett utbud av shopping, restauranger, caféer och livsmedelsaffärer.

Kontakta mäklaren redan nu för att visa ditt intresse!

Pris
1 495 000 kr Högstbjudande
Adress
Rådsvägen 5C
Yta
23.9 kvm
Rum
1 rok
Trappor
1 av 3
Avgift
1 026 kr/månad
Pris: 1 495 000 kr
Högstbjudande
  • Fakta
   Tillträde
   Enligt överenskommelse
   Objektstyp
   Lägenhet
   Lgh.nmr
   56
   Adress
   Rådsvägen 5C
   Postnummer
   141 48
   Postort
   Huddinge
   Distrikt
   Huddinge
   Område
   Kvarnbergsplan
   Boarea
   23.9 kvm
   Boarea enligt
   Bostadsrättsföreningen
   Antal rum
   1
   Hiss
   Nej
   Trappor
   1 av 3
   Andelstal
   0,26426%
   Andelstal avgift
   0,0026426
   Pantsättning
   Är pantsatt
   Andel av BRF nettoskuldsättning
   35 873 kr
  • Föreningen
   Namn
   Brf Rådet
   Byggår
   1959-1960
   Juridisk person
   Nej
   Markägare
   Föreningen äger marken

   Allmän information

   Föreningen omfattar totalt 175 lägenheter, varav 11 är hyresrätter.

   Mer information om föreningen finns på deras hemsida: radet.bostadsratterna.se.

   Detta är en stabil och välskött förening som äger fastigheten Tomtbergaskolan 4. På fastigheten finns två bostadshus, byggda 1959/1960, med totalt 175 lägenheter och 13 lokaler, varav 11 är hyresrätter.

   Renoveringar

   • 2011: Byte av fönster

   • 2017-2018: Relining av 3 st kombistammar kök/badrum

   • 2017-2018: Renovering av tvättstuga i 7A-7B

   • 2022: Relining av stammar i hus 5, 8 och 32 badrum i hus 7

   Planerade renoveringar

   Inom 5-10 år kommer taket på hus 5 att bytas samt taket på hus 7 kontrolleras.

   Övriga utrymmen

   De gemensamma utrymmena inkluderar tvättstuga, förråd, cykelrum, soprum, samlingslokal och bastu. Tvättstugorna är belägna vid port 5C och 5F.

   TV/Internet

   Telenor (100 Mbit/s) eller Tele2

   Parkering

   Det finns 26 garageplatser och 99 p-platser. För närvarande är väntetiden för en p-plats ca 3 månader enligt föreningens hemsida. Möjlighet att ladda elbilar finns.

  • Kostnader
   Månadsavgift
   1 026 kr/månad
   Kommentar till avgiften

   Inkl. värme och vatten

   Hushållsel
   250 kr/månad
   Hemförsäkring
   135 kr/månad
   Summa driftskostnader
   385 kr/månad
   Överlåtelseavgift
   1430 betalas av Köpare
   Pantsättningsavgift
   570 kr

   Levnadskostnader

   Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

  • Energideklaration
   Utfördes
   Onsdag 14 okt 2020
   Status
   Energideklaration är utförd
   Energiklass
   D
  • Dokument & Länkar
  • Allmänt

   Undersökningsplikt: Köparens undersökning av bostadsrätten möjliggörs i regel genom att en visning av bostaden genomförs. Om köparen före sitt köp har genomfört en undersökning, får köparen inte i efterhand såsom fel åberopa vad som borde ha märkts vid undersökningen. Om köparen uppmärksammar något vid sin undersökning, och inte själv kan dra någon slutsats av detta, måste köparen gå vidare; t.ex. genom att anlita en sakkunnig, för att fullgöra sin undersökningsplikt. Annorlunda beskrivet kan köparen inte i efterhand åberopa något som ett fel, om det kan konstateras att omständigheten hade upptäckts om en sådan undersökning som varit påkallad hade genomförts. Köparen bör också tänka på att säljaren inte ansvarar för fel eller brister som köparen borde ha räknat med eller borde förväntat sig. Skulle t.ex. ett fel uppstå på någon av lägenhetens vitvaror kan det vara något köparen bort räkna med, med hänsyn till dess ålder och beräknade livslängd. Köparens skyldighet att undersöka omfattar inte enbart bostadsrätten utan även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör granskas, t.ex. om föreningen ska genomföra större renoveringar, höja sina avgifter eller liknande. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför ingå i köparens undersökning, liksom genomgång av stadgarna och senaste årsredovisningen.

   Budgivning: MH Mäklarservice AB tillämpar öppen budgivning. En öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till fastighetsmäklaren som är ansvarig för försäljningen och som löpande redovisar det senaste budet till säljaren och till övriga budgivare. Senast på tillträdesdagen överlämnas budgivningslistan till köpare och säljare med namn, telefonnummer, bud samt datum och klockslag.

   Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas eller ej.

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Mäklarservice Tulling

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!