Meny

Tullinge Centrum / Nyängsvägen 29

Ljus och stilren fyra i mycket centralt läge!

Stor och fräsch fyra högst upp i huset med stilrena ytskikt och rymlig balkong! Varmt välkomna till Nyängsvägen 29 - här är det lätt att flytta in och ännu lättare att trivas! Superläge i Tullinge med direkt närhet till centrum, natur och kommunikationer.

När du kommer in i lägenheten möts du av en välkomnande hall med gott om plats för att hänga av dig jackan och ställa av dig skorna. Här finns också en praktisk klädkammare för förvaring av ytterkläder och andra tillhörigheter. I vardagsrummet finns goda utrymmen för både avkoppling och underhållning samt rikliga ljusinsläpp från rummets fönsterpartier. Köket är ett praktiskt sådant och fullt utrustat med rostfria vitvaror och bra arbetsytor, vilket gör matlagningen till en fröjd. Här finns även en matplats med utrymme för ca 4-6 personer.

Lägenheten har två sovrum som båda har fönster och gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och garderob. Badrummet är ett fräscht sådant med helkaklade väggar och klinkergolv samt utrustat med dusch, badkar, toalett och handfat med kommod samt en praktisk tvättmaskin.

Bostaden är ursprungligen en fyra men har byggts om till en trea. Detta kan återställas med enkla medel om så önskas.

Som boende på Nyängsvägen 29 bor du i ett mysigt och populärt bostadsområde med närhet till allt. Här bor du i lugna kvarter nära grönområden trots att lägenheten endast ligger ca 250 meter från Tullinge Centrum och Tullinge Station. Härifrån går pendeltågen frekvent till City och Södertälje samt buss 713 (Tumba - Visättra), 722 (Tullinge C - Huddinge Sjukhus), 723 (Tullinge C - Tullinge Gård), 721 (Tullinge C - Lida/Riksten) och 791 (nattbuss från City). Brantbrinks IP ligger ca 2 km från bostaden och erbjuder fotbollsplaner, tennishall, ishockeyhall samt fleratlet joggingspår. Närområdet erbjuder även gott om förskolor, grundskolor och gymnasium.

Missa inte chansen att förvärva ett boende som har allt familjen behöver för att trivas. Välkommen hem!

Adress
Nyängsvägen 29
Yta
91 kvm
Rum
4 rok
Trappor
3 av 3
Avgift
6 828 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
  • Fakta
   Tillträde
   Enligt överenskommelse
   Objektstyp
   Lägenhet
   Lgh.nmr
   86
   Adress
   Nyängsvägen 29
   Postnummer
   146 30
   Postort
   Tullinge
   Distrikt
   Tullinge
   Område
   Tullinge Centrum
   Boarea
   91 kvm
   Boarea enligt
   Bostadsrättsföreningen
   Antal rum
   4
   Antal sovrum
   2
   Max antal sovrum
   3
   Hiss
   Nej
   Trappor
   3 av 3
   Andelstal
   0,49484%
   Pantsättning
   Är pantsatt
   Andel av BRF nettoskuldsättning
   235 915 kr
   Kommentar till andel av BRF nettoskuldsättning
   Uppgifterna är baserade på föreningens senaste årsredovisning. Skuldsättningen kan ha förändrats sedan årsredovisning gjordes. Är detta av stor betydelse för köparen så rekommenderas köparen att kontrollera detta ytterligare med föreningen.
  • Föreningen
   Namn
   HSB Brf Slätten
   Bildades
   1967
   Byggår
   1969-1971
   Juridisk person
   Nej
   Markägare
   Föreningen äger marken

   Allmän information

   Föreningen äger fastigheterna Botkyrka Björkliden 1-2 samt Nyängen 6-7. Föreningens byggnader uppfördes 1967-1972.

   Renoveringar

   Renoveringar av balkonger, tak och fasader gjordes 2007-2008. 2011 färdigställdes gästlägenheten. 2013 genomfördes hissbyten och målning av trapphus. 2022 installerade föreningen laddstolpar.

   Planerade renoveringar

   Föreningen planerar att renovera rör- och elstammar inom några år. Läs mer här: https://www.hsb.se/sodertorn/brf/slatten/stambyte/

   Övriga utrymmen

   I föreningen finns bastu och duschar, gästlägenhet, festlokal går att hyra (300 skr/dygn) I området finns även lekplats, boulebana, grillplats och grönområden.

   TV/Internet

   Kabelteve från Tele2, TV Bas HD, där varje lägenhet har ett uttag i väggen (märkt "TV"). Bredband 500/500 från Telenor med ett centralt placerat RJ 45 uttag för router i varje lägenhet. Routern ingår och beställs från Telenor.

   Parkering

   • 139 bilplatser utomhus med inkopplad elström 1 oktober – 30 april á 312kr/månad.
   • 3 bilplatser utomhus utan elström á 208kr/månad.
   • 6 bilplatser med laddstolpar för elbil á 312kr/månad, elkostnad tillkommer.
   • 4 motorcykelplatser inomhus för á 312kr/månad.
   • Dessa kan hyras av föreningens medlemmar men de har separat kö.
  • Kostnader
   Månadsavgift
   6 828 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
   Kommentar till avgiften

   I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv samt bredband 500/500 mbps.

   Hushållsel
   500 kr/månad
   Hemförsäkring
   200 kr/månad
   Summa driftskostnader
   700 kr/månad
   Personer i hushållet
   2
   Överlåtelseavgift
   1313 betalas av Köpare
   Pantsättningsavgift
   525 kr

   Levnadskostnader

   Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

  • Energideklaration
   Utfördes
   Fredag 10 jul 2020
   Status
   Energideklaration är utförd
   Energiklass
   E
  • Närområde

   Område

   Området ligger mycket centralt i Tullinge. Att ta sig till Tullinge centrum med diverse butiker, restauranger samt bussar och pendeltåg tar dig bara ett par minuter från området.

   Kommunikationer

   Bussar och pendeltåg finns ett par minuters gångväg från området.

  • Dokument & Länkar
  • Allmänt

   Undersökningsplikt: Köparens undersökning av bostadsrätten möjliggörs i regel genom att en visning av bostaden genomförs. Om köparen före sitt köp har genomfört en undersökning, får köparen inte i efterhand såsom fel åberopa vad som borde ha märkts vid undersökningen. Om köparen uppmärksammar något vid sin undersökning, och inte själv kan dra någon slutsats av detta, måste köparen gå vidare; t.ex. genom att anlita en sakkunnig, för att fullgöra sin undersökningsplikt. Annorlunda beskrivet kan köparen inte i efterhand åberopa något som ett fel, om det kan konstateras att omständigheten hade upptäckts om en sådan undersökning som varit påkallad hade genomförts. Köparen bör också tänka på att säljaren inte ansvarar för fel eller brister som köparen borde ha räknat med eller borde förväntat sig. Skulle t.ex. ett fel uppstå på någon av lägenhetens vitvaror kan det vara något köparen bort räkna med, med hänsyn till dess ålder och beräknade livslängd. Köparens skyldighet att undersöka omfattar inte enbart bostadsrätten utan även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör granskas, t.ex. om föreningen ska genomföra större renoveringar, höja sina avgifter eller liknande. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför ingå i köparens undersökning, liksom genomgång av stadgarna och senaste årsredovisningen.

   Budgivning: MH Mäklarservice AB tillämpar öppen budgivning. En öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till fastighetsmäklaren som är ansvarig för försäljningen och som löpande redovisar det senaste budet till säljaren och till övriga budgivare. Senast på tillträdesdagen överlämnas budgivningslistan till köpare och säljare med namn, telefonnummer, bud samt datum och klockslag.

   Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas eller ej.

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Mäklarservice Tulling

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!