Meny

Tullinge centrum / Nyängsvägen 25

Fräsch och välhållen 1:a med centralt läge

Fräsch och välhållen 1:a med centralt läge i Tullinge C. Här bor du ett stenkast från affärer, bank, restauranger samt bussar och pendeltåg. Lägenheten är nästan i originalskick och är extremt välbevarad. Välkommen att anmäla dig till visning.

Med tanke på allas vår säkerhet och rådande läge krävs anmälan till de öppna visningarna. Vi kommer att följa Folkhälsomyndighetens uppmaningar och inte ta några som helst risker. Vi kommer självklart att uppdateras oss hela tiden och tar beslut därefter. Ring för privat visning: 0708 881958

Vänligen Michael Hultqvist Fastighetsmäklare

Pris
1 625 000 kr Högstbjudande
Adress
Nyängsvägen 25
Yta
40 kvm
Rum
1 rok
Trappor
1 av 5
Hiss
Ja
Avgift
2 923 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
Pris: 1 625 000 kr
Högstbjudande

Ansvarig Mäklare

Michael Hultqvist
Michael Hultqvist
Reg. Fastighetsmäklare

4,9 i betyg (104 röster)
hittamaklare.se
  • Rumsbeskrivning
   • Entré/hall med gott om utrymme för avhängning samt separat klädkammare/förråd.
   • Vardagsrummet är stort, ljust och lättmöblerat. Här finner du en bra plats för både säng och vardagsrumsmöbler. Från vardagsrummet tar du dig vidare till den stor balkong med soligt söderläge.
   • Kök med bra förvaring och goda arbetsytor. Här finns plats för ett mindre matbord. I köket finns kyl/frys, spis med ugn samt fläkt. (Vitvaror av äldre modell) Kyl/frys är dock moderna men det finns inget årtal att presentera.
   • Delvis kaklat badrum med klinker på golv. Här finns badkar, toalett och tvättställ. Badrummet är från byggåret.
   • Till lägenheten finns ett källarförråd och en separat matkällare.

   • Övrigt: Det mesta är i originalskick men lägenheten är fantastiskt fint bevarad och välskött.

  • Parkering

   Parkeringsplatser finns (146 st + 4 MC -platser). För att söka parkering gäller separat kö. Kostnaden för parkering är ca 300 kr/månad och hyrs ut via föreningen.

  • Fakta
   Tillträde
   Enligt överenskommelse
   Objektstyp
   Lägenhet
   Lgh.nmr
   95
   Adress
   Nyängsvägen 25
   Postnummer
   146 30
   Postort
   Tullinge
   Distrikt
   Tullinge
   Område
   Tullinge centrum
   Boarea
   Ca ~40 kvm
   Boarea enligt
   Bostadsrättsföreningen
   Boareabeskrivning
   Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
   Antal rum
   1
   Hiss
   Ja
   Trappor
   1 av 5
  • Föreningen
   Namn
   HSB Brf Slätten
   Bildades
   1967
   Byggår
   1969-1971
   Juridisk person
   Nej
   Markägare
   Föreningen äger marken

   Allmän information

   Föreningen äger fastigheterna Botkyrka Björkliden 1-2 samt Nyängen 6-7. Föreningens byggnader uppfördes 1967-1972.

   Värme- och ventilationsanläggning

   Värme: Fjärrvärme, Ventilation: Mekanisk frånluft

   Renoveringar

   Underhåll: Energideklaration 2020. Radonmätning 2019-2020. Fyra nya tvättmaskiner 2019. OVK – obligatorisk ventilationskontroll 2019. Renovering och upprustning av fritidslokal och gästrum 2019. Installation av nytt bokningssystem för tvättstugor och lokaler 2019. Upprustning av undercentral 2019. Stambyte är inte gjort men stammarna är spolade och filmade 2018. Takfläktarna är bytta 2018. Fjärrvärmecentralen renoverades 2017. Fönstren byttes 2016. Ny bilparkering 2016. Nytt inpasseringssystem 2016. Nya hissar och målning av entréer Nibblevägen 4-10 2013. Fasad- och balkongrenovering 2007-2008. Yttertaken är ombyggda 2007-2008. Källa: Föreningens hemsida

   Övriga utrymmen

   I föreningen finns bastu och duschar, gästlägenhet, festlokal går att hyra (300 skr/dygn) I området finns även lekplats, boulebana, grillplats och grönområden.

   TV/Internet

   Kabelt TV med digitalt grundutbud från ComHem där varje lägenhet har ett ComHem-uttag i väggen (märkt "TV"). Bredband 250/100 från Telenor med ett centralt placerat RJ 45 uttag för router i varje lägenhet. Routern ingår och beställs från Telenor.

   OBS! En del boende valde bort detta gratiserbjudande för uttaget från Telenor som nu kostar pengar. Kontrollera därför noga att uttaget finns i lägenheten annars tillkommer en kostnad för installation av detta på ca 3 000-5 000kr!

   Parkering

   Parkeringsplatser finns (146 st + 4 MC -platser). För att söka parkering gäller separat kö. Kostnaden för parkering är ca 300 kr/månad och hyrs ut via föreningen.

  • Kostnader
   Månadsavgift
   2 923 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
   Hushållsel
   250 kr/månad
   Summa driftskostnader
   250 kr/månad

   Driftkostnaden avser hushållsel och är en uppskattad förbrukning för denna lägenhet. Säljarna bor inte där till 100%. Driftkostnaden kan variera mellan olika hushåll och antal personer i hushållet.

   Överlåtelseavgift
   1190 betalas av Köpare
   Pantsättningsavgift
   476 kr

   Levnadskostnader

   Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

  • Energideklaration
   Utfördes
   Fredag 10 jul 2020
   Status
   Energideklaration är utförd
   Energiklass
   E
  • Närområde

   Område

   Området ligger mycket centralt i Tullinge. Att ta sig till Tullinge centrum med diverse butiker, restauranger samt bussar och pendeltåg tar dig bara ett par minuter från området.

   Kommunikationer

   Bussar och pendeltåg finns ett par minuters gångväg från området.

  • Dokument & Länkar
  • Allmänt

   Undersökningsplikt: Köparens undersökning av bostadsrätten möjliggörs i regel genom att en visning av bostaden genomförs. Om köparen före sitt köp har genomfört en undersökning, får köparen inte i efterhand såsom fel åberopa vad som borde ha märkts vid undersökningen. Om köparen uppmärksammar något vid sin undersökning, och inte själv kan dra någon slutsats av detta, måste köparen gå vidare; t.ex. genom att anlita en sakkunnig, för att fullgöra sin undersökningsplikt. Annorlunda beskrivet kan köparen inte i efterhand åberopa något som ett fel, om det kan konstateras att omständigheten hade upptäckts om en sådan undersökning som varit påkallad hade genomförts. Köparen bör också tänka på att säljaren inte ansvarar för fel eller brister som köparen borde ha räknat med eller borde förväntat sig. Skulle t.ex. ett fel uppstå på någon av lägenhetens vitvaror kan det vara något köparen bort räkna med, med hänsyn till dess ålder och beräknade livslängd. Köparens skyldighet att undersöka omfattar inte enbart bostadsrätten utan även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör granskas, t.ex. om föreningen ska genomföra större renoveringar, höja sina avgifter eller liknande. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför ingå i köparens undersökning, liksom genomgång av stadgarna och senaste årsredovisningen.

   Budgivning: MH Mäklarservice AB tillämpar öppen budgivning. En öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till fastighetsmäklaren som är ansvarig för försäljningen och som löpande redovisar det senaste budet till säljaren och till övriga budgivare. Senast på tillträdesdagen överlämnas budgivningslistan till köpare och säljare med namn, telefonnummer, bud samt datum och klockslag.

   Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas eller ej.

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Mäklarservice Tulling

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!