Meny

Tullingeberg - Östra / Norrskensbacken 19

Rymlig tvåa i fint skick med härlig uteplats!

Ring för privat visning: Mäklare: Adam Hultqvist - 073 618 9001

Mysig och fräsch tvåa med stor uteplats! Välkommen till Norrskensbacken 19 och denna trivsamma bostad med optimal planlösning. Här erbjuds en lägenhet i fint skick, en sovalkov som lämpar sig perfekt som barn- eller arbetsrum samt en halvöppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Superläge i Tullinge med närhet till allt som önskas - kommunikationer, förskolor, grundskola och natur.

Föreningen heter HSB Brf Gullriset och är en stabil och trygg förening med stark ekonomi. Som boende i föreningen får man tillgång till tvättstuga, festlokal, pingisrum och bastu. Till lägenheten finns även ett källarförråd. Hiss finns i huset.

Östra Tullingeberg är ett mysigt och populärt bostadsområde i Tullinge med närhet till allt. Här bor ni i lugna kvarter nära grönområden. Förskolor, grundskolor och gymnasium finns inom kort promenadavstånd. Tullingeberg erbjuder även ett litet centrum och här finns närbutik, frisör, skönhetssalong, pizzeria och mäklare (MH Mäklarservice). Inom gångavstånd från bostaden ligger även populära TullingeGym. Även Tullinge Centrum ligger en kort promenad bort och här finns ett utbud av affärer, service, café, restauranger, apotek och livsmedelsbutik. Östra Tullingeberg har mycket bra kommunikationsmöjligheter och lägenheten har inte mer än 150 meter till närmsta busshållplats. Buss 713 tar dig smidigt till Tullinge Station, Huddinge Sjukhus, Tumba och Flemingsberg.

Kontakta mäklaren redan nu för att boka en förhandsvisning!

Adress
Norrskensbacken 19
Yta
73 kvm
Rum
2 rok
Trappor
0 av 6
Hiss
Ja
Avgift
4 417 kr/månad
Pris:

Ansvarig Mäklare

Reg. Fastighetsmäklare

4.9 i betyg (118 röster)
hittamaklare.se

Extra kontaktperson

  • Fakta
   Tillträde
   Enligt överenskommelse
   Objektstyp
   Lägenhet
   Lgh.nmr
   382
   Lgh.nmr. LM
   1004
   Adress
   Norrskensbacken 19
   Distrikt
   Tullinge
   Område
   Tullingeberg - Östra
   Boarea
   73 kvm
   Boarea enligt
   Bostadsrättsföreningen
   Antal rum
   2
   Antal sovrum
   1
   Hiss
   Ja
   Andelstal
   0,2849%
   Andelstal insats
   0,2849%
   Andelstal avgift
   0,002849
   Pantsättning
   Är pantsatt
   Andel av BRF nettoskuldsättning
   221 431 kr
  • Föreningen
   Namn
   HSB brf Gullriset
   Bildades
   1982
   Byggår
   1982
   Juridisk person
   Nej
   Markägare
   Föreningen äger marken

   Allmän information

   Brf Gullriset omfattar 293 lägenheter enligt föreningens årsredovisning 2018. Föreningen äger fastigheten Castor 1 Botkyrka kommun i vilket man upplåter lägenheter och lokaler.

   Renoveringar

   Ny gästlägenhet finns i källarplan i port nr: 13.

   Föreningen har utfört fönsterbyten i alla lägenheter i föreningen. Renoveringen blev klar oktober 2018.

   Övriga utrymmen

   Det finns cykelförråd,källarförråd och tvättstuga (renoverade 2012) i samtliga hus. I Föreningen finns gym, bastu, pingislokal, övernattningslokal, samt samlingslokal/festlokal.

   TV/Internet

   Föreningen är ansluten till både Telenor och till Tele2. I månadsavgiften ingår tillgång till ett basutbud av TV-kanaler (kabel-TV).

   Parkering

   310 garageplatser. Går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö. Priserna varierar med anledning av olika lägen i p-garaget samt med eller utan elstolpe. För information om p-platser, ta kontakt med HSB Södertörn 08 608 68 00

  • Kostnader
   Månadsavgift
   4 417 kr/månad
   Kommentar till avgiften

   I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

   Hushållsel
   350 kr/månad
   Hemförsäkring
   150 kr/månad
   Summa driftskostnader
   500 kr/månad
   Personer i hushållet
   1
   Överlåtelseavgift
   1432 betalas av Köpare
   Pantsättningsavgift
   573 kr

   Levnadskostnader

   Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

  • Energideklaration
   Utfördes
   Lördag 29 dec 2018
   Status
   Energideklaration är utförd
   Energiklass
   D
  • Dokument & Länkar
  • Allmänt

   Undersökningsplikt: Köparens undersökning av bostadsrätten möjliggörs i regel genom att en visning av bostaden genomförs. Om köparen före sitt köp har genomfört en undersökning, får köparen inte i efterhand såsom fel åberopa vad som borde ha märkts vid undersökningen. Om köparen uppmärksammar något vid sin undersökning, och inte själv kan dra någon slutsats av detta, måste köparen gå vidare; t.ex. genom att anlita en sakkunnig, för att fullgöra sin undersökningsplikt. Annorlunda beskrivet kan köparen inte i efterhand åberopa något som ett fel, om det kan konstateras att omständigheten hade upptäckts om en sådan undersökning som varit påkallad hade genomförts. Köparen bör också tänka på att säljaren inte ansvarar för fel eller brister som köparen borde ha räknat med eller borde förväntat sig. Skulle t.ex. ett fel uppstå på någon av lägenhetens vitvaror kan det vara något köparen bort räkna med, med hänsyn till dess ålder och beräknade livslängd. Köparens skyldighet att undersöka omfattar inte enbart bostadsrätten utan även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör granskas, t.ex. om föreningen ska genomföra större renoveringar, höja sina avgifter eller liknande. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför ingå i köparens undersökning, liksom genomgång av stadgarna och senaste årsredovisningen.

   Budgivning: MH Mäklarservice AB tillämpar öppen budgivning. En öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till fastighetsmäklaren som är ansvarig för försäljningen och som löpande redovisar det senaste budet till säljaren och till övriga budgivare. Senast på tillträdesdagen överlämnas budgivningslistan till köpare och säljare med namn, telefonnummer, bud samt datum och klockslag.

   Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas eller ej.

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Mäklarservice Tulling

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!