Meny

G:a Tullingeberg / Månstorpsvägen 22

Renoverad och kanonfin gaveltvåa med låga avgifter - G:a Tullingeberg

Endast bokade visningar. Intresserad av visning? Ring 0708 881958.

Renoverad och kanonfin gaveltvåa med låga avgifter så att du har pengar över till annat! Välkommen till Månstorpsvägen 22 och denna ljusa lägenhet med modern och fint kök samt renoverat badrum. Superläge i Tullinge med närhet till allt som önskas - kommunikationer, förskolor, grundskola och natur.

Nyrenoverat badrum med dusch från 2018, renoverat och fräscht kök med all maskinell utrustning samt gott om arbetsytor och förvaring. Trevlig balkong med insynsskyddat läge mot lummig baksida.

Föreningen heter HSB Brf Konvaljen och är en stabil sådan med mycket god ekonomi. Föreningen har många tunga renoveringar bakom sig så som stambyte och fönsterrenovering. Till lägenheten finns ett källarförråd samt ett matkällarförråd och tvättstuga finns i källaren. Föreningen har även bastu, gästrum, festlokal och garage- samt parkeringsplatser.

Tullingeberg är ett mysigt och populärt bostadsområde i Tullinge med närhet till allt. Här bor ni i lugna kvarter nära grönområden. Förskolor, grundskolor och gymnasium finns inom kort promenadavstånd. Tullingeberg erbjuder även ett litet centrum och här finns närbutik, frisör, skönhetssalong, pizzeria och mäklare (MH Mäklarservice). Inom gångavstånd från bostaden ligger även populära TullingeGym. Även Tullinge Centrum ligger en kort promenad bort och här finns ett utbud av affärer, service, café, restauranger, apotek och livsmedelsbutik. Tullingeberg har mycket bra kommunikationsmöjligheter och lägenheten har inte mer än 50 meter till närmsta busshållplats. Buss 723 och 713 tar dig snabbt till Tullinge Station. Buss 713 och 722 (ca 600 meter bort) tar du till Huddinge Sjukhus och Flemingsberg.

Varmt välkommen!

Pris
1 950 000 kr Högstbjudande
Adress
Månstorpsvägen 22
Yta
55.5 kvm
Rum
2 rok
Trappor
2 av 3
Avgift
3 534 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV, Internet och bostadsrättstillägg)
Pris: 1 950 000 kr
Högstbjudande

Budgivning

2 000 000 kr
(Högsta bud)
Visa budhistorik (4 )
Budgivare Datum Status Bud
2 tor 22 feb 15:32 Aktiv 2 000 000 kr
1 tor 22 feb 15:19 Aktiv 1 965 000 kr
2 tor 22 feb 10:20 Aktiv 1 950 000 kr
1 tor 22 feb 09:59 Aktiv 1 850 000 kr
# Bud
2 2 000 000 kr
1 1 965 000 kr
2 1 950 000 kr
1 1 850 000 kr
 • Solnedgång över Månstorpsvägen

  • Fakta
   Tillträde
   3 april 2024 eller enligt överenskommelse
   Objektstyp
   Lägenhet
   Lgh.nmr
   98
   Lgh.nmr. LM
   1202
   Adress
   Månstorpsvägen 22
   Postnummer
   146 45
   Postort
   Tullinge
   Distrikt
   Tullinge
   Område
   G:a Tullingeberg
   Boarea
   55.5 kvm
   Boarea enligt
   Bostadsrättsföreningen
   Boareabeskrivning
   Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
   Antal rum
   2
   Antal sovrum
   1
   Hiss
   Nej
   Trappor
   2 av 3
   Andelstal
   0,35824
   Andelstal insats
   0,3582
   Andelstal avgift
   0,3582
   Pantsättning
   Är pantsatt
   Andel av BRF nettoskuldsättning
   79 447 kr
  • Föreningen
   Namn
   HSB brf Konvaljen
   Bildades
   1959
   Byggår
   1959-1961
   Juridisk person
   Nej
   Inre rep.fond
   Reparationsfond: Inre reparationsfond saknas
   Markägare
   Föreningen äger marken

   Allmän information

   Föreningen äger fastigheterna Tullinge 19:350, 19:353, 19:354 och 19:357 i Botkyrka kommun. Föreningen uppfördes mellan åren 1959-1961. Föreningen är en mycket välmående bostadsrättsförening med låg belåning och låga avgifter samt välskötta flerbostadshus. Föreningen består av 269 lägenheter med en en totalyta om 15 821 kvm. Ytterligare finns 12 lokaler, 174 p-platser varav 30 st med laddstolpe. Det finns även 27 garageplatser.

   Årsredovisningen 2022. Räntebärande skulder 28 714 622 kr Kassa och bank 6 534 734 kr Nettoskuld 22 179 888 kr

   Värme- och ventilationsanläggning

   Värme: Fjärrvärme Ventilation: Självdrag

   Renoveringar

   Föreningens större renoveringar under åren: 2002-2004: Stambyte och renovering av samtliga badrum 2011: Byte av samtliga fönster 2017: Målning och tillskruvning av plåttaken 2017: Målning av miljöstugor

   Planerade renoveringar

   Planerade renoveringar: 2027: Planeras byte av fasadputs

   Övriga utrymmen

   I föreningen finns snickarlokal, gästlägenhet, pingisrum, samlingslokal samt bastu för bokning.

   Parkering

   Till parkeringsplats och garage är det separat kö. Kötiden kan variera.

  • Kostnader
   Månadsavgift
   3 534 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV, Internet och bostadsrättstillägg)
   Kommentar till avgiften

   I föreningens års/månadsavgift ingår värme, vatten, fiberuppkoppling samt basutbudet för TV kanaler. Fiber från AllTele upp till 1000/mbs.

   Avgiftsändringar

   Avgifterna i föreningen höjdes med 2% från 2019-01-01.

   Hushållsel
   400 kr/månad
   Hemförsäkring
   200 kr/månad
   Summa driftskostnader
   600 kr/månad

   Driftkostnaden avser hushållsel och hemförsäkring. Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet samt avtal med leverantör och levnadssätt.

   Personer i hushållet
   1
   Överlåtelseavgift
   573 betalas av Köpare
   Pantsättningsavgift
   1 432 kr

   Levnadskostnader

   Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

  • Energideklaration
   Utfördes
   Torsdag 31 okt 2019
   Energiprestanda
   108 kWh/m2
   Status
   Energideklaration är utförd
   Energiklass
   D
  • Närområde

   Område

   Området är mycket populärt och föreningen mycket god. Tullingeberg byggdes mellan 1956-1965. Brf Konvaljen uppfördes mellan åren 1959-1961 och förvaltas av HSB Södertörn. På Tullingeberg finns ett mindre men viktigt centrum med mataffär (Handlaren), pizzeria (TB:s), Frisör (Annies salong) och fastighetsmäklare (MH Mäklarservice AB).

   Bussar till pendeltåg, Tumba C, Huddinge C och Karolinska universitetssjukhuset finns på Tullingebergsvägen. Att promenera till Tullinge station tar ca 10 minuter. Du kan även gå och cykla till Karolinska universitetssjukhuset. En promenad till KI tar ca 20-30 minuter i normal takt.

   Att ta sig till Stockholm C eller Södertälje C med pendeltåg tar ca 20 minuter.

   I Tullinge finns mycket att göra. För den idrottsintreserade finns Brantbrinks IP. Här finner du två fotbollsplaner, 1 gräsplan och en konstgräsplan. Här finns även ishockeyhall, tennishall och massor av löpar -och terrängspår för långa promenader och löprundor. Från Brantbrink kan du ta dig till vackra Lida friluftsgård. Här finner du ett mycket uppskattad och trevligt värdshus med väldigt god mat och fikabröd och inte minst personal. Gillar du att spela golf så hittar du Rikstens GK inte långt härifrån.

   Vill du veta mer så fråga gärna din mäklare. Han har bott här hela sitt liv och kan alla smultronställen i område

  • Dokument & Länkar
  • Allmänt

   Undersökningsplikt: Köparens undersökning av bostadsrätten möjliggörs i regel genom att en visning av bostaden genomförs. Om köparen före sitt köp har genomfört en undersökning, får köparen inte i efterhand såsom fel åberopa vad som borde ha märkts vid undersökningen. Om köparen uppmärksammar något vid sin undersökning, och inte själv kan dra någon slutsats av detta, måste köparen gå vidare; t.ex. genom att anlita en sakkunnig, för att fullgöra sin undersökningsplikt. Annorlunda beskrivet kan köparen inte i efterhand åberopa något som ett fel, om det kan konstateras att omständigheten hade upptäckts om en sådan undersökning som varit påkallad hade genomförts. Köparen bör också tänka på att säljaren inte ansvarar för fel eller brister som köparen borde ha räknat med eller borde förväntat sig. Skulle t.ex. ett fel uppstå på någon av lägenhetens vitvaror kan det vara något köparen bort räkna med, med hänsyn till dess ålder och beräknade livslängd. Köparens skyldighet att undersöka omfattar inte enbart bostadsrätten utan även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör granskas, t.ex. om föreningen ska genomföra större renoveringar, höja sina avgifter eller liknande. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför ingå i köparens undersökning, liksom genomgång av stadgarna och senaste årsredovisningen.

   Budgivning: MH Mäklarservice AB tillämpar öppen budgivning. En öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till fastighetsmäklaren som är ansvarig för försäljningen och som löpande redovisar det senaste budet till säljaren och till övriga budgivare. Senast på tillträdesdagen överlämnas budgivningslistan till köpare och säljare med namn, telefonnummer, bud samt datum och klockslag.

   Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas eller ej.

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Mäklarservice Tulling

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!