Meny

G:a Tullingeberg / Månstorpsvägen 12

Yteffektiv och stilren 1:a med separat kök om 40 kvm. Balkong med soligt läge.

Dags att stå på egna ben och skapa dig ditt egna första hem? Då är detta något för dig! Välkommen till Månstorpsvägen 12 och denna stilfulla och bra planerade 1:a med separat kök. Lägenheten ligger i en av Tullinges mest attraktiva bostadsrättsföreningar med bra ekonomi och låga avgifter. Lägenheten är väl underhållen och i mycket gott skick. Harmoniska färgval, bra maskinpark, fräscha golv och bredband som ingår i månadsavgiften. Stambytt brf med helkaklat badrum och balkong i soligt läge. Välkommen på visning!

Pris
1 650 000 kr Högstbjudande
Adress
Månstorpsvägen 12
Yta
40 kvm
Rum
1 rok
Trappor
1 av 3
Avgift
2 522 kr/månad (värme, Internet och bostadsrättstillägg)
Pris: 1 650 000 kr
Högstbjudande

Budgivning

1 650 000 kr
(Högsta bud)
Visa budhistorik (1 )
Budgivare Datum Status Bud
1 ons 22 jun 11:53 Aktiv 1 650 000 kr
# Bud
1 1 650 000 kr
 • Solnedgång över Månstorpsvägen

  • Rumsbeskrivning

   Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 1a på G:a Tullingeberg.

   När man kommer in till bostaden så välkomnas man av en ljus trevlig hall med parkettgolv som erbjuder bra plats för avhängning samt ett par praktiska garderober. Vidare in i bostaden når man det väl tilltagna vardagsrummet som är mycket bra planerat där varje kvadratmeter kommer till användning. Här ryms både soffgrupp och sovdel. Härifrån tar du dig vidare ut på balkongen som ligger med soligt sydvästläge.

   Köket är ljust och stilrent samt väl genomtänkt. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys från 2021 samt spishäll med ugn. Här finner du även en kolfilterfläkt (ålder okänt) och såklart diskmaskin (ålder okänt).

   Bostadens badrum når man från hallen. Badrummet helkaklat och stambytt 2002 och här finns duschhörna wc samt handfat med tvättmaskin/torktumlare från 2021.

   Källarförråd tillhör.

  • Parkering
   Garage
   Separat kö finns.
   P-plats
   Separat kö finns.

   Till parkeringsplats och garage är det separat kö. Kötiden kan variera. I dagsläget är kön ca 1,5-2 år till p-plats. För mer information, ta kontakt med HSB Södertörn 08-608 68 00. (2020-03-16)

  • Fakta
   Tillträde
   Från 1 september 2022
   Objektstyp
   Lägenhet
   Lgh.nmr
   172
   Lgh.nmr. LM
   1102
   Adress
   Månstorpsvägen 12
   Postnummer
   146 45
   Postort
   Tullinge
   Distrikt
   Tullinge
   Område
   G:a Tullingeberg
   Boarea
   40 kvm
   Boarea enligt
   Bostadsrättsföreningen
   Antal rum
   1
   Antal sovrum
   1
   Hiss
   Nej
   Trappor
   1 av 3
   Andelstal insats
   0,26849
   Andelstal avgift
   0,26849
   Pantsättning
   Är pantsatt
  • Föreningen
   Namn
   HSB brf Konvaljen
   Bildades
   1959
   Byggår
   1959-1961
   Juridisk person
   Nej
   Inre rep.fond
   Reparationsfond: Inre reparationsfond saknas
   Markägare
   Föreningen äger marken

   Allmän information

   Föreningen äger fastigheterna Tullinge 19:350, 19:353, 19:354 och 19:357 i Botkyrka kommun. Föreningen uppfördes mellan åren 1959-1961. Föreningen är en mycket välmående bostadsrättsförening med låg belåning och låga avgifter samt välskötta flerbostadshus. Föreningen består av 269 lägenheter med en en totalyta om 15 821 kvm. Ytterligare finns 25 lokaler (1 476 kvm), 153 p-platser och 27 garage. Fn är det långa kötider till både p-plats och garage.

   Värme- och ventilationsanläggning

   Värme: Fjärrvärme - Vattenburna radiatorer. Ventilation: Självdrag.

   Renoveringar

   Föreningens större renoveringar under åren: 2002-2004: Stambyte och renovering av samtliga badrum 2011: Byte av samtliga fönster 2017: Målning och tillskruvning av plåttaken 2017: Målning av miljöstugor

   Planerade renoveringar

   Planerade renoveringar: 2020: Målning av balkongräcken och målning i källaren 2021: Byte av tvättmaskiner, centrifuger, torktumlare och mangel 2022: Målning av vindskivor och taksprång 2027: Planeras byte av fasadputs

   Övriga utrymmen

   I föreningen finns snickarlokal, gästlägenhet, samlingslokal samt bastu för bokning.

   TV/Internet

   TV kanaler från Comhem ingår i månadsavgiften (basutbudet). Bredband från AllTele ingår i månadsavgiften.

   Parkering

   Till parkeringsplats och garage är det separat kö. Kötiden kan variera. I dagsläget är kön ca 1,5-2 år till p-plats. För mer information, ta kontakt med HSB Södertörn 08-608 68 00. (2020-03-16)

  • Kostnader
   Månadsavgift
   2 522 kr/månad (värme, Internet och bostadsrättstillägg)
   Kommentar till avgiften

   I föreningens års/månadsavgift ingår värme, vatten, fiberuppkoppling samt basutbudet för TV kanaler. Fiber från AllTele upp till 1000/mbs.

   Avgiftsändringar

   Avgifterna i föreningen höjdes med 2% från 2019-01-01.

   Hushållsel
   300 kr/månad
   Hemförsäkring
   200 kr/månad
   Summa driftskostnader
   500 kr/månad
   Personer i hushållet
   1
   Överlåtelseavgift
   1208 betalas av Köpare
   Pantsättningsavgift
   483 kr

   Levnadskostnader

   Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

  • Energideklaration
   Utfördes
   Torsdag 31 okt 2019
   Energiprestanda
   134 kWh/m2
   Status
   Energideklaration är utförd
   Energiklass
   E
  • Närområde

   Område

   Området är mycket populärt och föreningen mycket god. Tullingeberg byggdes mellan 1956-1965. Brf Konvaljen uppfördes mellan åren 1959-1961 och förvaltas av HSB Södertörn. På Tullingeberg finns ett mindre men viktigt centrum med mataffär (Handlaren), pizzeria (TB:s), Frisör (Annies salong) och fastighetsmäklare (MH Mäklarservice AB).

   Bussar till pendeltåg, Tumba C, Huddinge C och Karolinska universitetssjukhuset finns på Tullingebergsvägen. Att promenera till Tullinge station tar ca 10 minuter. Du kan även gå och cykla till Karolinska universitetssjukhuset. En promenad till KI tar ca 20-30 minuter i normal takt.

   Att ta sig till Stockholm C eller Södertälje C med pendeltåg tar ca 20 minuter.

   I Tullinge finns mycket att göra. För den idrottsintreserade finns Brantbrinks IP. Här finner du två fotbollsplaner, 1 gräsplan och en konstgräsplan. Här finns även ishockeyhall, tennishall och massor av löpar -och terrängspår för långa promenader och löprundor. Från Brantbrink kan du ta dig till vackra Lida friluftsgård. Här finner du ett mycket uppskattad och trevligt värdshus med väldigt god mat och fikabröd och inte minst personal. Gillar du att spela golf så hittar du Rikstens GK inte långt härifrån.

   Vill du veta mer så fråga gärna din mäklare. Han har bott här hela sitt liv och kan alla smultronställen i område

  • Dokument & Länkar
  • Allmänt

   Undersökningsplikt: Köparens undersökning av bostadsrätten möjliggörs i regel genom att en visning av bostaden genomförs. Om köparen före sitt köp har genomfört en undersökning, får köparen inte i efterhand såsom fel åberopa vad som borde ha märkts vid undersökningen. Om köparen uppmärksammar något vid sin undersökning, och inte själv kan dra någon slutsats av detta, måste köparen gå vidare; t.ex. genom att anlita en sakkunnig, för att fullgöra sin undersökningsplikt. Annorlunda beskrivet kan köparen inte i efterhand åberopa något som ett fel, om det kan konstateras att omständigheten hade upptäckts om en sådan undersökning som varit påkallad hade genomförts. Köparen bör också tänka på att säljaren inte ansvarar för fel eller brister som köparen borde ha räknat med eller borde förväntat sig. Skulle t.ex. ett fel uppstå på någon av lägenhetens vitvaror kan det vara något köparen bort räkna med, med hänsyn till dess ålder och beräknade livslängd. Köparens skyldighet att undersöka omfattar inte enbart bostadsrätten utan även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör granskas, t.ex. om föreningen ska genomföra större renoveringar, höja sina avgifter eller liknande. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför ingå i köparens undersökning, liksom genomgång av stadgarna och senaste årsredovisningen.

   Budgivning: MH Mäklarservice AB tillämpar öppen budgivning. En öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till fastighetsmäklaren som är ansvarig för försäljningen och som löpande redovisar det senaste budet till säljaren och till övriga budgivare. Senast på tillträdesdagen överlämnas budgivningslistan till köpare och säljare med namn, telefonnummer, bud samt datum och klockslag.

   Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas eller ej.

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Mäklarservice Tulling

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!