Meny

G:a Tullingeberg / Månstorpsvägen 11

Ljus och bra planerad 2:a på G:a Tullingeberg. Mycket bra brf med god ekonomi.

Hemtrevlig tvåa med låga avgifter så att du har pengar över till annat! Välkommen till Månstorpsvägen 11 och denna ljusa lägenhet i välvårdat skick med moderna vitvaror.

 • Kyl/frys 2022.
 • Diskmaskin 2023.
 • Spis/ugn 2020.
 • Säkerhetsdörr 2020.
 • Ny toalett, kommod samt dusch 2020.

Superläge i Tullinge med närhet till allt som önskas - kommunikationer, förskolor, grundskola och natur.

Föreningen heter Brf Botkyrka och är en av Tullinges mest populära föreningar med mycket god ekonomi . Föreningen har många tunga renoveringar bakom sig så som stambyte, fasadrenovering, fönsterrenovering, m.m. Till lägenheten finns ett källarförråd samt ett matkällarförråd.

Tullingeberg är ett mysigt och populärt bostadsområde i Tullinge med närhet till allt. Här bor ni i lugna kvarter nära grönområden. Förskolor, grundskolor och gymnasium finns inom kort promenadavstånd. Tullingeberg erbjuder även ett litet centrum och här finns närbutik, frisör, skönhetssalong, pizzeria och mäklare (MH Mäklarservice). Även Tullinge Centrum ligger en kort promenad bort och här finns ett utbud av affärer, service, café, restauranger, apotek och livsmedelsbutik. Tullingeberg har mycket bra kommunikationsmöjligheter och lägenheten har inte mer än 250 meter till närmsta busshållplats. Buss 723 och 713 tar dig snabbt till Tullinge Station. Buss 713 och 722 (ca 500 meter bort) tar du till Huddinge Sjukhus och Flemingsberg.

Pris
1 795 000 kr Högstbjudande
Adress
Månstorpsvägen 11
Yta
53 kvm
Rum
2 rok
Trappor
2 av 3
Avgift
3 661 kr/månad (värme, vatten och bostadsrättstillägg)
Pris: 1 795 000 kr
Högstbjudande

Ansvarig Mäklare

Extra kontaktperson

Reg. Fastighetsmäklare

4,9 i betyg (118 röster)
hittamaklare.se
  • Rumsbeskrivning
   • Hall med praktisk avhängningsyta samt inbyggda garderober. Här finns även plats för en mindre hallmöbel.

   • Sovrum med parkettgolv och ett flertal garderober.

   • Ljust kök med trevligt matplats intill fönster med fin utsikt mot grönområde.

   • Stort och lättmöblerat vardagsrum med ekparkett samt utgång till balkong i soligt sydväst läge med fin utsikt.

   • Kaklat badrum med sjösten på golv och kakel på väggarna. Här finns dusch, toalett och tvättställ med tillhörande komod. Toalett, kommod och dusch från 2023). Nuvarande ägare har nyligen bytt toalettstol, handfat med komod samt dusch.

   • Vitvaror:
   • Spis och ugn 2020
   • Kyl/frys - 2022
   • Diskmaskin - 2023
   • Fläkt - 2016
  • Fakta
   Tillträde
   Enligt överenskommelse
   Objektstyp
   Lägenhet
   Lgh.nmr
   144
   Lgh.nmr. LM
   1202
   Adress
   Månstorpsvägen 11
   Postnummer
   146 45
   Postort
   Tullinge
   Distrikt
   Tullinge
   Område
   G:a Tullingeberg
   Boarea
   Ca ~53 kvm
   Boarea enligt
   Bostadsrättsföreningen
   Boareabeskrivning
   Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
   Antal rum
   2
   Antal sovrum
   1
   Hiss
   Nej
   Trappor
   2 av 3
   Andelstal
   0,54150
   Andelstal insats
   Uppgiften saknas i föreningens register
   Andelstal avgift
   0,54127
   Pantsättning
   Är pantsatt
   Andel av BRF nettoskuldsättning
   132 551 kr
  • Föreningen
   Namn
   HSB Brf Botkyrka
   Bildades
   1956
   Byggår
   1956
   Juridisk person
   Nej
   Inre rep.fond
   Reparationsfond: Inre reparationsfond saknas
   Markägare
   Föreningen äger marken

   Allmän information

   HSB förening med förvaltningen hos Storholmen. Brf Botkyrka har adresserna Tullingebergsvägen 2-6 samt Månstorpsvägen 1-13 i Tullinge. Föreningen äger fastigheterna Botkyrka Tullinge 19:351, 19:352 och 19:355. Föreningens byggnader uppfördes mellan åren 1956-1958. I föreningen finns 159 lägenheter samt en lokal (hyresrätt) som hyrs ut till Svea Solskydd.

   Värme- och ventilationsanläggning

   Ventilation: Mekanisk frånluft. Värme: Fjärrvärme.

   Renoveringar

   Föreningen har under åren genomfört många stora renoveringar. 1993-1994 utfördes stambyte då alla badrum renoverades samt alla kök moderniserades. Ytterligare renoveringar som utförts är fasad och balkongrenovering samt har föreningen bytt alla fönster och balkongdörrar.

   Övriga utrymmen

   Till varje lägenhet tillhör ett källarförråd samt en matkällare. Det finns även ett antal fräscha tvättstugor och cykel/barnvagnsrum.

   TV/Internet

   TV från Com hem ingår i avgiften (Basutbudet). Internet ingår i månadsavgiften. 100/100 Bbit/sek. Från 2024 byter föreningen bredbandsleverantör. Den nya leverantören är Bahnhof och hastigheten kommer då vara 1000/1000 Mbit/sek och kommer ingå i månadsavgiften.

   Parkering

   I föreningen finns 78 parkeringsplatser, 26 garageplatser samt 4 platser till MC. Till både parkering och garage är det separat kö. Gratisparkering finns på Månstorpsvägen 1-13 (i mån om plats).

  • Kostnader
   Månadsavgift
   3 661 kr/månad (värme, vatten och bostadsrättstillägg)
   Beskrivning mån.avg.

   I avgiften ingår värme, vatten, bredband samt basutbudet till Comhems basutbud.

   Avgiftsändringar

   Historik: - Föreningen höjde årsavgiften inför 2012 med 5% . - Föreningen höjde årsavgiften inför 2013 med 7%. - Föreningen höjde årsavgiften inför 2014 2%. Anledningen till avgiftshöjningen var att föreningen renoverat fasader och balkonger samt bytt fönster och balkongdörrar (2013). - Avgifterna var oförändrade årskiftet 2015. Från januari 2015 ingår bredbandsuppkoppling i månadsavgiften. - Föreningen höjde årsavgiften inför 2016 med 1%. - Inga avgiftshöjningar årsskiftet 2017. - Inga avgiftshöjningar årsskiftet 2022. - Avgifterna höjdes med 2% från 1 januari 2023 med anledning av ökade omkostnader.

   Hushållsel
   400 kr/månad
   Hemförsäkring
   300 kr/månad
   Summa driftskostnader
   700 kr/månad

   Driftkostnaden avser hushållsel och hemförsäkring. Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet samt avtal med leverantör och levnadssätt.

   Personer i hushållet
   2
   Överlåtelseavgift
   1432 betalas av Köpare
   Pantsättningsavgift
   573 kr

   Levnadskostnader

   Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

  • Energideklaration
   Utfördes
   Fredag 16 aug 2019
   Energiprestanda
   145 kWh/m2
   Status
   Energideklaration är utförd
   Energiklass
   E
  • Närområde

   Område

   Området som kallas Gamla Tullingeberg är mycket populärt och ligger i ett lugnt och trevligt område med skog och grönområden inpå knuten. I området finns ett mindre centrum med mataffär, frisör, pizzeria, skönhetssalong samt fastighetsmäklare (MH Mäklarservice AB). Här finns även grundskola (låg och mellanstadiet) samt lekplats och en fotbollsplan. Att promenera till Tullinge centrum med tillhörande affärer, pendeltåg, anslutningsbussar etc tar ca 7-10 minuter.

   Kommunikationer

   Bussar finns i området.

  • Dokument & Länkar
  • Allmänt

   Undersökningsplikt: Köparens undersökning av bostadsrätten möjliggörs i regel genom att en visning av bostaden genomförs. Om köparen före sitt köp har genomfört en undersökning, får köparen inte i efterhand såsom fel åberopa vad som borde ha märkts vid undersökningen. Om köparen uppmärksammar något vid sin undersökning, och inte själv kan dra någon slutsats av detta, måste köparen gå vidare; t.ex. genom att anlita en sakkunnig, för att fullgöra sin undersökningsplikt. Annorlunda beskrivet kan köparen inte i efterhand åberopa något som ett fel, om det kan konstateras att omständigheten hade upptäckts om en sådan undersökning som varit påkallad hade genomförts. Köparen bör också tänka på att säljaren inte ansvarar för fel eller brister som köparen borde ha räknat med eller borde förväntat sig. Skulle t.ex. ett fel uppstå på någon av lägenhetens vitvaror kan det vara något köparen bort räkna med, med hänsyn till dess ålder och beräknade livslängd. Köparens skyldighet att undersöka omfattar inte enbart bostadsrätten utan även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör granskas, t.ex. om föreningen ska genomföra större renoveringar, höja sina avgifter eller liknande. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför ingå i köparens undersökning, liksom genomgång av stadgarna och senaste årsredovisningen.

   Budgivning: MH Mäklarservice AB tillämpar öppen budgivning. En öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till fastighetsmäklaren som är ansvarig för försäljningen och som löpande redovisar det senaste budet till säljaren och till övriga budgivare. Senast på tillträdesdagen överlämnas budgivningslistan till köpare och säljare med namn, telefonnummer, bud samt datum och klockslag.

   Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas eller ej.

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Mäklarservice Tulling

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!