Meny

Tullinge Villastad / Katrinebergsvägen 103 D

Superfin 3:a i Tullinge Trädgårdstad

Kommande! Attraktiv och Superfin 3:a i Tullinge Trädgårdstad är på väg att byta ägare. Är du den vi söker? Ta kontakt med mäklaren. Välkommen till Katrinebergsvägen 103D.

I barnvänligt och omtyckt område finner du nu en bra planerad trea i "nyskick". Nytt fräscht kök med vitvaror från 2020 samt stort helkaklat badrum med klinker och golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare från 2020.

Med tanke på allas vår säkerhet och rådande läge krävs anmälan till de öppna visningarna. Vi kommer att följa Folkhälsomyndighetens uppmaningar och inte ta några som helst risker. Vi kommer självklart att uppdateras oss hela tiden och tar beslut därefter. Ring för privat visning: 0708 881958

Vänligen Michael Hultqvist Fastighetsmäklare

Pris
2 250 000 kr Högstbjudande
Adress
Katrinebergsvägen 103 D
Yta
67.5 kvm
Rum
3 rok
Trappor
1 av 1
Avgift
5 616 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV, Internet och bostadsrättstillägg)
Pris: 2 250 000 kr
Högstbjudande

Ansvarig Mäklare

Michael Hultqvist
Michael Hultqvist
Reg. Fastighetsmäklare

4,9 i betyg (104 röster)
hittamaklare.se
  • Rumsbeskrivning
   • Trevlig och inbjudande hall med klinker närmast entrén som sedan övergår i ekparkett. I hallen finns två garderober som ger plats för förvaring.

   • Köket! Lägenhetens pärla renoverades 2020 och har allt det du behöver för att trivas. Här finns gott om arbetsyta och rejält med förvaring. Köket är ett av Ikeas finaste och färgvalet av luckor har säljarna verkligen lyckats med. Vitvarorna består av induktionshäll, spisfläkt, integrerad kyl/frys, inbyggd mikro och varmluftsugn samt integrerad diskmaskin. Allt från 2020. Gott om plats för matbord för 4-6 personer.

   • Ljust och trevligt vardagsrum med ekparkett och utgång till en rejäl balkong med soligt läge.

   • Stort helkaklat badrum med klinker med golvvärme. Här finner du ny tvättmaskin och torktumlare (2020), toalett, vikbara duschväggar samt handdukstork, tvättställ, arbetsbänk och väggskåp med bra förvaringsmöjligheter.

   • Två sovrum med parkettgolv varav ett större och ett lite mindre barnrum/arbetsrum. I det stora sovrummet finns ett antal garderober och fönster åt två håll.

   • Separat förråd finns utanför. Här får du plats med cyklar, barnvagn och det andra som du inte vill förvara i lägenheten.

  • Parkering
   P-plats
   Separat kö finns.

   Det finns 31 parkeringar i området. En parkeringsplats tilldelas till de 32 lägenheter som finns i föreningen. Parkering: 300 kr/månad För parkering, ta kontakt med HSB Kundtjänst: Telefon: 08 - 608 68 00

  • Fakta
   Tillträde
   Enligt överenskommelse
   Objektstyp
   Lägenhet
   Lgh.nmr
   8
   Adress
   Katrinebergsvägen 103 D
   Postnummer
   146 49
   Postort
   Tullinge
   Distrikt
   Tullinge
   Område
   Tullinge Villastad
   Boarea
   Ca ~67.5 kvm
   Boarea enligt
   Bostadsrättsföreningen
   Boareabeskrivning
   Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
   Antal rum
   3
   Antal sovrum
   2
   Hiss
   Nej
   Trappor
   1 av 1
   Andelstal
   3,37478
   Andelstal avgift
   Uppgiften saknas i föreningens register
   Pantsättning
   Är pantsatt
  • Föreningen
   Namn
   HSB brf Sörgården
   Bildades
   2006
   Byggår
   2005/2006
   Juridisk person
   Nej
   Inre rep.fond
   Reparationsfond: Inre reparationsfond saknas
   Markägare
   Föreningen äger marken

   Allmän information

   Föreningen äger fastigheten Botkyrka Begonian 2 i vilket man upplåter lägenheter. Föreningens byggnad uppfördes 2006. Föreningens ekonomiska och tekniska förvaltning har under året skötts av HSB Södertörn.

   Värme- och ventilationsanläggning

   Värme: Vattenburna radiatorer (Fjärrvärme). Ventialtion: Mekanisk frånluft.

   Renoveringar

   2016: Slipning av trappor och loftgångar 2017: Injustering av värme och OVK. 2018: Ommålning av samtliga hus och förråd. 2019: Byggnation av pergola, slamsugning av utomhusbrunnar, byte av armaturer på några bodar, genomfört brandinspektion och placerat ut brandsläckare samt delat ut brandvarnare till alla boenden. Radonmätning.

   Planerade renoveringar

   Mindre underhåll är planerade. Se årsredovisning.

   Övriga utrymmen

   Till varje lägenhet ingår ett förråd om ca 4 kvm.

   TV/Internet

   Kabel TV från Comhem ingår i avgiften (basutbud). Internet ingår i månadsavgiften.

   Parkering

   Det finns 31 parkeringar i området. En parkeringsplats tilldelas till de 32 lägenheter som finns i föreningen. Parkering: 300 kr/månad För parkering, ta kontakt med HSB Kundtjänst: Telefon: 08 - 608 68 00

  • Kostnader
   Månadsavgift
   5 616 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV, Internet och bostadsrättstillägg)
   Avgiftsändringar

   Inga avgiftshöjningar 2020. Inga avgiftshöjningar 2021

   Hushållsel
   350 kr/månad
   Hemförsäkring
   250 kr/månad
   Summa driftskostnader
   600 kr/månad

   Driftkostnaden är en uppskattning och ett riktvärde. Kostnaden kan variera mellan hushåll och antal personer i hushållet.

   Personer i hushållet
   3
   Överlåtelseavgift
   1190 betalas av Säljare
   Pantsättningsavgift
   476 kr

   Levnadskostnader

   Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

  • Energideklaration
   Utfördes
   Torsdag 1 nov 2018
   Status
   Energideklaration är utförd
   Energiklass
   E
  • Närområde

   Område

   Omtyckt och trevligt område ett stenkast från Trädgårdsstadsskolan och FBI innebandyhall. I området finns även den populära lekparken Körsbärsparken. Bussar som tar dig till Tullinge station, Tumba och Huddinge finns strax utanför.

   Kommunikationer

   Bussar som tar dig till Tullinge station, Tumba och Huddinge finns strax utanför.

  • Dokument & Länkar
  • Allmänt

   Undersökningsplikt: Köparens undersökning av bostadsrätten möjliggörs i regel genom att en visning av bostaden genomförs. Om köparen före sitt köp har genomfört en undersökning, får köparen inte i efterhand såsom fel åberopa vad som borde ha märkts vid undersökningen. Om köparen uppmärksammar något vid sin undersökning, och inte själv kan dra någon slutsats av detta, måste köparen gå vidare; t.ex. genom att anlita en sakkunnig, för att fullgöra sin undersökningsplikt. Annorlunda beskrivet kan köparen inte i efterhand åberopa något som ett fel, om det kan konstateras att omständigheten hade upptäckts om en sådan undersökning som varit påkallad hade genomförts. Köparen bör också tänka på att säljaren inte ansvarar för fel eller brister som köparen borde ha räknat med eller borde förväntat sig. Skulle t.ex. ett fel uppstå på någon av lägenhetens vitvaror kan det vara något köparen bort räkna med, med hänsyn till dess ålder och beräknade livslängd. Köparens skyldighet att undersöka omfattar inte enbart bostadsrätten utan även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör granskas, t.ex. om föreningen ska genomföra större renoveringar, höja sina avgifter eller liknande. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför ingå i köparens undersökning, liksom genomgång av stadgarna och senaste årsredovisningen.

   Budgivning: MH Mäklarservice AB tillämpar öppen budgivning. En öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till fastighetsmäklaren som är ansvarig för försäljningen och som löpande redovisar det senaste budet till säljaren och till övriga budgivare. Senast på tillträdesdagen överlämnas budgivningslistan till köpare och säljare med namn, telefonnummer, bud samt datum och klockslag.

   Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas eller ej.

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Mäklarservice Tulling

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!