Meny

Riksten / Hangarvägen 7

Stor fin 3:a i Riksten med soligt läge

Välkommen till Hangarvägen 7. Här finner du denna ljusa, välplanerade och mycket tilltalande trea som ligger med ett högt och soligt läge. Väl tilltagen balkong i soligt sydvästläge mot föreningens innergård. Lägenheten är i utsökt skick med ljus och modern inredning. Lägenheten har genomgående ekparkett i samtliga rum och ljusa väggar. Stort helkaklat badrum med badkar, toalett, tvättkommod, golvvärme , handdukstork tvättmaskin och torktumlare . I lägenheten finns gott om förvaringsmöjligheter i form av en mycket praktisk "walk-in closet" i ett av sovrummen samt en bra klädkammare i anslutning till entrén.

Riksten: Rikstens friluftsstad
 är en attraktiv och barnvänlig stadsdel med naturnära boende. År 2006 började området växa fram och här finns nu en variation av bostäder då flera byggherrar och arkitekter varit inblandade i uppbyggandet. Området präglas av en småstadskänsla där naturen finns runt hörnet med stigar som snabbt leder ut till lugnet i skogen. 
Stadsdelen inrymmer bl a förskolor, Rikstens skola (F-9), äldreboende, Biograf Sländan, ICA Nära Riksten, pizzeria, skönhetssalong samt tandläkarna.

Vill du veta mer så fråga gärna din mäklare. Han har bott här hela sitt liv och kan alla smultronställen i område. Michael Hultqvist - Fastighetsmäklare

Varmt välkommen till Riksten och Hangarvägen 7!

Pris
2 795 000 kr Högstbjudande
Adress
Hangarvägen 7
Yta
78.5 kvm
Rum
3 rok
Trappor
2 av 2
Hiss
Ja
Avgift
4 554 kr/månad (värme, vatten och kabel-TV)
Pris: 2 795 000 kr
Högstbjudande
  • Rumsbeskrivning

   Hall: - Ljus och inbjudande hall med intilliggande och mycket praktisk klädkammare/förråd. I hallen finns bra med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger det ekparkett.

   Badrum: - Stort och modernt badrum med vitt kakel på väggarna och mörkgrå klinker på golvet, självklart finns golvvärme. I badrummet finner du badkar, toalett, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare samt badrumsskåp med komod. Här finns gott om bra arbetsytor och bra med förvaringshyllor.

   Sovrum: - Lägenheten har två rejäla sovrum i ljus kulört med ekparkett på golvet. Ett av sovrummen är något större där du även hittar en mycket uppskattad "walk-in closet"

   Vardagsrum/kök: - Stort allrum i öppen planlösning mot köket. Köket är modernt och har bra med arbetsytor och gott om förvaring. Här finns alla vitvaror du behöver. Diskmaskin, kyl/frys, spishäll (Induktion) samt inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn. Vardagsrummet är väl tilltaget och väldigt ljust tack vare alla de fönster som låter ljuset flöda in. Från vardagsrummet tar du dig ut på balkongen som ligger med bästa solläge mot lugn innergård.

  • Parkering
   P-plats
   Ingår i avgiften.

   En parkeringsplats tillhör lägenheten och ingår i månadsavgiften 204 kr (obligatorisk).

  • Fakta
   Tillträde
   Enligt överenskommelse
   Objektstyp
   Lägenhet
   Lgh.nmr
   21203
   Lgh.nmr. LM
   1203
   Adress
   Hangarvägen 7
   Postnummer
   146 37
   Postort
   Tullinge
   Distrikt
   Tullinge
   Område
   Riksten
   Boarea
   Ca ~78.5 kvm
   Boarea enligt
   Bostadsrättsföreningen
   Boareabeskrivning
   Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
   Antal rum
   3
   Antal sovrum
   2
   Hiss
   Ja
   Trappor
   2 av 2
   Andelstal
   3,0321
   Andelstal avgift
   2,88431
   Pantsättning
   Är pantsatt
  • Föreningen
   Namn
   Brf Hangaren
   Bildades
   2015
   Byggår
   2015
   Juridisk person
   Nej
   Inre rep.fond
   Reparationsfond: Inre reparationsfond saknas
   Markägare
   Föreningen äger marken

   Allmän information

   Brf Hangaren är en äkta bostadsrättsförening byggt 2015 med 36 lägenheter fördelat på tre huskroppar. Föreningen äger marken. Bostäderna består av treor och fyror i varierande storlekarna mellan 62 kvm - 88,5 kvm. Till varje bostad hör ett vindsförråd. Föreningen har ingen gemensam tvättstuga då varje lägenhet har egen tvättutrustning. En parkeringsplats finns att tillgå för varje lägenhet och betalas separat. Området ligger naturskönt i Rikstens friluftsområde med närhet till skog, vandringsleder och naturskön miljö.

   Värme- och ventilationsanläggning

   Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: Mekanisk ventilation med värmeåtervinning.

   Övriga utrymmen

   Stort gemensamt cykelförråd samt stort individuellt vindsförråd finns.

   TV/Internet

   Fiber finns indraget i hus och i lägenheterna (Botkyrka Stadsnät). Avtal tecknas av bostadsrättsinnehavaren.

   Parkering

   En parkeringsplats tillhör lägenheten och ingår i månadsavgiften 204 kr (obligatorisk).

  • Kostnader
   Månadsavgift
   4 554 kr/månad (värme, vatten och kabel-TV)
   Kommentar till avgiften

   Värme, vatten och parkeringsplats.

   Avgiftsändringar

   Föreningen har aviserat att en avgiftshöjning med 5% kommer att ske från den 1 augusti 2023.

   Hushållsel
   400 kr/månad
   Hemförsäkring
   250 kr/månad
   Summa driftskostnader
   650 kr/månad

   Driftkostnaden avser hushållsel och hemförsäkring. Driftkostnaden kan variera beroende på olika levnadsvanor, antal personer i hushållet .

   Personer i hushållet
   2
   Överlåtelseavgift
   1313 betalas av Köpare
   Pantsättningsavgift
   525 kr

   Levnadskostnader

   Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

  • Energideklaration
   Utfördes
   Onsdag 3 apr 2019
   Energiprestanda
   139 kWh/m2
   Status
   Energideklaration är utförd
   Besiktades av
   Erik Sjölund, Indoor Energy Services AB
   Energiklass
   E

   Kommentar

   Energideklarationen är giltig till: 2029-04-03

  • Närområde

   Område

   Tullinge är högt beläget och stora delar var en skärgård för 8000 år sedan. Tack vare de gravfält som finns bevarade vid Tullinge gård och Riksten kan man se att människor blev bofasta i Tullingeområdet under järnåldern. Under slutet av 1800-talet började stockholmare att flytta ut från innerstaden och villastäder i Stockholms stads utkanter började planeras, däribland Tullinge. I mitten och slutet av 1900-talet började det byggas rejält i Tullinge. På 50-talet påbörjades bygget av Tullingeberg och mellan 1965 och 1975 byggdes det flesta av dagens lägenhetshus och radhusområden i Tullinge som t ex Römossen, Tullinge Skog och även Tullinge Centrum.

   Riksten: Rikstens friluftsstad
 är en attraktiv och barnvänlig stadsdel med naturnära boende. År 2006 började området växa fram och här finns nu en variation av bostäder då flera byggherrar och arkitekter varit inblandade i uppbyggandet. Området präglas av en småstadskänsla där naturen finns runt hörnet med stigar som snabbt leder ut till lugnet i skogen. 
Stadsdelen inrymmer bl a förskolor, Rikstens skola (F-9), äldreboende, Biograf Sländan, ICA Nära Riksten, pizzeria, skönhetssalong samt tandläkarna.

   I Tullinge finns mycket att göra. För den idrottsintresserade finns Brantbrinks IP. Här finner du två fotbollsplaner, 1 gräsplan och en konstgräsplan. Här finns även ishockeyhall, tennishall och massor av löpar -och terrängspår för långa promenader och löprundor. Från Brantbrink kan du ta dig till vackra Lida friluftsgård. Här finner du ett mycket uppskattad och trevligt värdshus med väldigt god mat och fikabröd och inte minst personal. Gillar du att spela golf så hittar du Rikstens GK inte långt härifrån.

   Vill du veta mer så fråga gärna din mäklare. Han har bott här hela sitt liv och kan alla smultronställen i område. Michael Hultqvist - Fastighetsmäklare

  • Dokument & Länkar
  • Allmänt

   Undersökningsplikt: Köparens undersökning av bostadsrätten möjliggörs i regel genom att en visning av bostaden genomförs. Om köparen före sitt köp har genomfört en undersökning, får köparen inte i efterhand såsom fel åberopa vad som borde ha märkts vid undersökningen. Om köparen uppmärksammar något vid sin undersökning, och inte själv kan dra någon slutsats av detta, måste köparen gå vidare; t.ex. genom att anlita en sakkunnig, för att fullgöra sin undersökningsplikt. Annorlunda beskrivet kan köparen inte i efterhand åberopa något som ett fel, om det kan konstateras att omständigheten hade upptäckts om en sådan undersökning som varit påkallad hade genomförts. Köparen bör också tänka på att säljaren inte ansvarar för fel eller brister som köparen borde ha räknat med eller borde förväntat sig. Skulle t.ex. ett fel uppstå på någon av lägenhetens vitvaror kan det vara något köparen bort räkna med, med hänsyn till dess ålder och beräknade livslängd. Köparens skyldighet att undersöka omfattar inte enbart bostadsrätten utan även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör granskas, t.ex. om föreningen ska genomföra större renoveringar, höja sina avgifter eller liknande. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför ingå i köparens undersökning, liksom genomgång av stadgarna och senaste årsredovisningen.

   Budgivning: MH Mäklarservice AB tillämpar öppen budgivning. En öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till fastighetsmäklaren som är ansvarig för försäljningen och som löpande redovisar det senaste budet till säljaren och till övriga budgivare. Senast på tillträdesdagen överlämnas budgivningslistan till köpare och säljare med namn, telefonnummer, bud samt datum och klockslag.

   Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas eller ej.

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Mäklarservice Tulling

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!